Eerste optredens 3FM Awards bevestigd

Alain Clark, The Opposites en Kane treden op tijdens de 3FM Awards 2010 op donderdag 15 april in de Gashouder in Amsterdam. 3FM-dj Giel Beelen maakte de eerste acts van de jaarlijkse awardshow vrijdagmorgen bekend in zijn ochtendprogramma. De 3FM Awards zijn de radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en –artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. De uitreiking van de 3FM Awards vindt plaats tijdens een liveshow, waarvoor de kaartverkoop zaterdag via 3fm.nl van start gaat.


De komende weken maakt de publieke popzender meer namen bekend.

Naast Alain Clark, The Opposites en Kane geeft ook de winnaar van de 3FM Serious Talent Award een optreden weg tijdens de 3FM Awards. De Serious Talent Award is de prijs voor het meest succesvolle talent van dit jaar. Op zondag 11 april presenteert 3FM de winnaar van de prijs tijdens een liveshow in de Melkweg in Amsterdam.

3FM Awards

Op donderdag 15 april 2010 vindt de uitreiking van de 3FM Awards plaats in de Gashouder (Westergasfabriek) in Amsterdam. Jaarlijks reikt de publieke popzender twaalf 3FM Awards uit. Voor tien van de Awards stemmen luisteraars vanaf 11 maart via de 3FM website. Eerder worden de winnaar van de Serious Talent Award bekend gemaakt en de Schaal van Rigter voor de meestgedraaide Nederlandse plaat op 3FM uitgereikt.

3FM doet vanaf 19:00 uur live verslag van de 3FM Awards. De VARA zendt de liveshow rechtstreeks uit op Nederland 3 van 21:00 tot 22:25 uur.

ZIE OOK:
- Ilse DeLange grote winnaar 3FM Awards 2009

Lees ook:Eerste optredens 3FM Awards bekend
Lees ook:Moke, Miss Montreal en Waylon bevestigd voor 3FM Awards
Lees ook:Line-up 3FM Awards 2009 bekend gemaakt
Lees ook:Ook Jacqueline Govaert en Guus Meeuwis bij 3FM Awards
Lees ook:Lijst met genomineerden 3FM Awards bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>