3FM wordt 100%NL

Radio 3FM is één weekend 100%NLRadiozender 100%NL draait alleen maar Nederlands product, honderd procent dus. Radio 3FM waagt zich komend weekend ook aan enkel muziek van eigen bodem. Zaterdag is de uitreiking van de '3FM Awards' en die prijzen zijn er voor de beste Nederlandse popacts en -artiesten. Daarom staat 3FM in het teken van de Hollandse muziek en is er op de zender drie dagen lang niets anders te horen dan 100%NL.

De 3FM Awards 2008 worden zaterdag uitgereikt in The Factory in Amsterdam. Het hele weekend er omheen is op 3FM alleen maar pop- en rockmuziek van Nederlandse bodem te horen. Het 100%NL-weekend begint vrijdag (25/04) om 6:00 bij Giel Beelen.

Het Hollandse weekend op Radio 3FM wordt zondag afgesloten met de 'NL Top 100'. Daarin zijn de honderd favoriete platen van de 3FM-luisteraars te horen.

Zie ook:
- Anouk toegevoegd aan line-up 3FM Awards
- Nominaties 3FM Awards bekend gemaakt

Lees ook:3FM Awards: And the winners are…
Lees ook:Anouk toegevoegd aan line-up, kaarten te winnen
Lees ook:Eerste optredens 3FM Awards bekend
Lees ook:TMF Radio doet verslag van de TMF Awards
Lees ook:Uitreiking 3FM Awards 2009 live op de radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>