Shop till you drop met Sky Radio

Radio 538 betaalt rekeningen van haar luisteraars, Radio Veronica ontketent een jacht op tientjes en Q-music stuurt een luisteraar de ruimte in. Menig radiostation organiseert een ludieke actie en om op te vallen kom je er niet vanaf met het geven van een bioscoopbon of een weekendje weg.

Het moet allemaal groter en Sky Radio laat haar fanatieke luisteraars drie dagen het hele land door reizen. En voor wat?

Voor de shopmarathon. Van 4 tot en met 6 oktober zijn er weer de jaarlijke Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf. Samen met die winkel houdt Sky Radio een shopmarathon waarbij vijf teams van twee personen het hele land doorreizen om bij alle vestigingen van de Bijenkorf te gaan winkelen.

De teams krijgen elk 450 euro shopbudget en daarmee moeten ze 12 opdrachten vervullen. Het beste shopteam gaat aan het eind van de week naar huis met nog eens 2.500 euro shoptegoed en ditmaal vrij te besteden (bij de deelnemende winkel uiteraard).

Op zich een leuke actie, maar het is denk ik toch meer promotie voor de Drie Dwaze Dagen… Nu luister ik al jaren niet meer naar Sky Radio, maar ik weet wel dat ze geen DJ's hebben. Hoe zullen ze  verslag gaan doen van deze actie? Dat kan niet tijdens een programma, want die hebben ze niet. Of houden ze het meer bij wat promo's voor de actie en wat reclame voor de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf?

Aanstaande zondag bestaat Sky Radio trouwens 19 jaar, een mooi moment om de hoogte en dieptepunten van het radiostation in kaart te brengen. Zondag meer daarover!

Lees ook over andere radio-acties:
- Tekort aan 10-eurobiljetten door actie Veronica?
- Q-music schiet luisteraar de ruimte in

Lees ook:Q-music in de etalage [foto's]
Lees ook:Q-music komend weekend vanuit de Bijenkorf
Lees ook:Glazen Huis Groningen op 706.174 euro na dag #3
Lees ook:Glazen Huis tussenstand na dag 1: 244.668 euro
Lees ook:Music For Life brengt 3,6 miljoen euro op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>