Music For Life brengt 3,6 miljoen euro op

3FM Serious Request heeft in Nederland 7,1 miljoen euro opgeleverd, maar wij waren wederom niet het enige land met een Glazen Huis. Ook in België werden drie dj’s zes dagen lang opgesloten in een radiostudio met glazen wanden. Het waren dit jaar de radiomakers Siska, Sofie en Sam van Studio Brussel die zes dagen gingen vasten voor het goede doel. Net als Serious Request in Nederland, stond het Vlaamse equivalent ‘Music For Life’ in het teken van de malariabestrijding.

Het Glazen Huis van Studio Brussel stond dit jaar in Gent. In totaal wisten de drie dj’s van StuBru 3.649.595 euro op te halen met Music For Life. Daarmee hebben Nederland en België gezamenlijk ruim tien miljoen euro kunnen doneren aan het Rode Kruis dat het geld gaat gebruiken voor de wereldwijde bestrijding van malaria.

De finale van Music For Life is hier te herbekijken:

In 2008 was de eindstand van Music For Life 3.503.246 euro. Met de 3,6 miljoen aan donaties tijdens de 2009-editie van het Glazen Huis in Gent, heeft ook StuBru -net als 3FM in Nederland- het record van vorig jaar weten te verbreken.

ZIE OOK:
-
Eindstand Glazen Huis Nederland: 7,1 mln euro

Lees ook:‘Music For Life’ van StuBru haalt 3,5 miljoen euro op
Lees ook:Totaal ruim 9,3 miljoen euro opgehaald met Serious Request
Lees ook:‘Music For Life’ is de Belgische ‘Serious Request’
Lees ook:5,9 Miljoen luisteraars voor 3FM Serious Request 2008
Lees ook:Glazen Huis dit jaar ook weer in België

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>