Q-music in de etalage [foto's]

De klok een uur vooruit, de lentezon op je bol en het bloemenfris van de allesreiniger dwarrelt door je huis. Het is lente en een goede voorjaarsschoonmaak kan geen kwaad. Ik moet er maar eens aan beginnen… Warenhuis De Bijenkorf in Amsterdam houdt donderdag ook een grote opschoon-actie; de hele dag is het uitverkoop. In samenwerking met Q-music gooit de winkel een hele hoop prijzen in de uitverkoop. Voor de gelegenheid zendt het radiostation de hele dag live uit vanuit de etalage van het warenhuis.

Tijdens de zogenaamde ‘Q-uitverkoop’ donderdag 2 april komen alle programma’s van Q-music tussen 06:00 en 20:00 uur rechtstreeks vanuit De Bijenkorf in Amsterdam. Ruud de Wild, Jeroen Kijk in Vegte en Martijn Zuurveen begonnen vanochtend als eerste in de etalage van de winkel.

Prijzen

Luisteraars kunnen gedurende de Q-uitverkoop ieder uur een prijzenpakket winnen met artikelen uit De Bijenkorf. Aan het begin van elk uur wordt het pakket bekend gemaakt en de luisteraar die teruggebeld wordt én alle prijzen weet op te noemen, die wint het pakket.

Optredens

De dj’s van Q-music worden donderdag niet alleen vergezeld door al het winkelend publiek, maar ook door een aantal artiesten. Zo zijn er tijdens de Q-uitverkoop live optredens van Novastar, Sabrina Starke en Blof. Alle optredens zijn vrij toegankelijk voor publiek en mensen die eens radio willen kijken, die kunnen ook langskomen op de Dam in Amsterdam.

Foto’s

Via Twitter stuurde het team van Ruud de Wild (twitter.com/ruuddewildnl) foto’s door vanuit het warenhuis:


De locatiestudio van Q-music in de etalage van De Bijenkorf.


Jeroen Kijk in de Vegte in bed. Hij doet toch geen dutje tijdens het programma?

Meer foto’s staan later op de dag op Ruuddewild.nl.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Q-music komend weekend vanuit de Bijenkorf
Lees ook:Alles moet weg tijdens de Q-summersale
Lees ook:Nieuwe studio Radio 2 af
Lees ook:Ruud de Wild ontwerpt ArtBag
Lees ook:Ruud, van producer tot radio-dj

1 Reacties // Reageer

One thought on “Q-music in de etalage [foto's]

  1. MvLinden

    Super leuke creatieve actie van de Bijenkorf!! Ik las dat er iedere dag een ander hoeketalage is met leuke activiteiten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>