Glazen Huis Groningen op 706.174 euro na dag #3

Snotneuzen, Mega Mindy-outfits en natte kusjes. Het was kindermiddag in het Glazen Huis maandagmiddag. De als betaalde oppas fungerende dj’s redderden tussen het kinderspul, bijgestaan door mijn jeugdheld Ome Willem, Djumbo en professionele nanny’s en maakten er een mooie radiomiddag van. Op de derde dag ontpopte Giel zich tot verkleedassistent, sprong Gerard rond als Mega Toby en draaide Annemieke de requests. Drie dagen zonder eten laten zich gelden; de dj’s zijn emotioneel en hebben regelmatig een energiedip. Maar dat betaalt zich wel terug.


De actie van 3FM heeft na drie dagen al 706.174 euro opgebracht. Vorig jaar stond de teller op dag drie nog ruim een ton lager. De dj’s in het Glazen Huis, de radiomakers daarbuiten en alle vrijwilligers in het land liggen daarmee mooi op schema om de recordopbrengst van de vorige editie te overtreffen.

Het is overigens nog wel de vraag of de overheid, net als in voorgaande jaren, de eindopbrengst van 3FM Serious Request verdubbelt. Als de regering dat dit maal niet doet, wordt het extreem lastig voor de dj’s om de eindstand van 2008 van ruim 5,6 miljoen euro te evenaren.

UPDATE: Record eindstand Glazen Huis 2009

Vrijdag 18 december om 19:00 uur startte 3FM Serious Request vanaf de Grote Markt in Groningen. 3FM dj’s Giel Beelen, Gerard Ekdom en Annemieke Schollaardt maken zes dagen lang tot 24 december 19:00 uur live radio zonder te eten. Het doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor de preventie en bestrijding van malaria door het Rode Kruis.

Zie ook:
-
Glazen Huis tussenstand na dag 1: 244.668 euro
- Teller Glazen Huis staat na twee dagen op 428.629 euro

Lees ook:Teller Glazen Huis staat na twee dagen op 428.629 euro
Lees ook:Glazen Huis na vier dagen over de 1.000.000 euro
Lees ook:Glazen Huis tussenstand na dag 1: 244.668 euro
Lees ook:Finale Glazen Huis live op 3FM en Nederland 3
Lees ook:Wat gebeurt er na het Glazen Huis op 3FM?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>