Kane draagt TMF Award op aan Wessel van Diepen

"Ik wil deze prijs opdragen aan Wessel van Diepen, die vandaag voor het laatst de Top 40 presenteerde op Radio 538", zei Dinand Woesthoff vrijdagavond tijdens de uitreiking van de TMF Awards. Kane won daar de prijs voor beste band. Radio 538 verzorgde gisteren een live-uitzending van de Top 40 vanuit de Heineken Music Hall waar het matig bekeken PR- event van TMF en Radio 538 plaatsvond. Ook de winnaar van de 538 Single Award werd bekend.

Die was voor Marco Borsato’s hitsingle Rood. Nederlands ideale schoonzoon was de grote winnaar van de uitreiking, want behalve de 538 Single Award pakte hij ook nog even de prijzen voor de beste mannelijke artiest en beste pop act. Borsato zei dat van hem ook eens iemand anders mag winnen. Mijn collega’s van NLPop.blog.nl nomineren alvast Jan Smit

Lees ook:
[ Audio ] Wessel van Diepen neemt afscheid van Top 40
Marconi Oeuvre Award naar Wessel van Diepen
Meeste Marconi-nominaties dit jaar voor 538 en 3FM
Wessel van Diepen maakt laatste Dance Department
Wessel van Diepen blijft stationvoice van Radio 538
[ Audio ] Van Diepen draait niet meer (en gaat er van)door
________________________________________________________________

Lees ook:BNN-radioprogramma Storing over Marconi Awards
Lees ook:Wessel van Diepen eenmalig weer op Radio 538
Lees ook:Lijst met genomineerden 3FM Awards bekend
Lees ook:Wessel van Diepen blijft stationvoice van Radio 538
Lees ook:Wessel van Diepen terug bij Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>