Wessel van Diepen blijft stationvoice van Radio 538

De gesproken sweepers en promo’s van Radio 538 houden hetzelfde geluid. Naast Sandra Dorland en Rick Romijn blijft Wessel van Diepen – ook na zijn vertrek als dj – de vaste stem van de commerciële radiozender. Op zaterdag 7 oktober zal Van Diepen voor de laatste keer Dance Department maken en op vrijdag 13 oktober presenteert hij voor het laatst de Top 40. Die programma’s worden overgenomen door Dennis Ruyer en Jeroen Nieuwenhuize.

Die laatste nam een paar jaar geleden al het dagelijkse middagprogramma van Wessel van Diepen over. Ik kan mij de beslissing voorstellen, want na 14 jaar wil je wel iets nieuws, denk ik. Als bedenker van The Vengaboys, wereldwijd enórm succesvol als dance-act, is hij financieel onafhankelijk en kan hij doen waar hij zin in heeft. Knap als je dat op je veertigste allemaal hebt bereikt. Van Diepen wil zich onder meer weer bezig gaan houden met produceren van artiesten.

Lees ook:
[ Audio ] Radio 538 introduceert nieuw jinglepakket
Van Diepen draait niet meer (en gaat er van)door

Link:
Wessel van Diepen (Wikipedia)
________________________________________________________________

Lees ook:Wessel van Diepen terug bij Radio 538
Lees ook:Wessel van Diepen eenmalig weer op Radio 538
Lees ook:Van Diepen draait niet meer (en gaat er van)door
Lees ook:Wessel van Diepen terug op 538
Lees ook:Marconi Oeuvre Award naar Wessel van Diepen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wessel van Diepen blijft stationvoice van Radio 538

  1. radioman

    Van Diepen: beste stem die Nederland ooit gehad heeft op de radio (op Big Al na dan..)

    Petje af, hoe krachtig die een promo kan neerzetten. Maar ook zijn talks op de radio hebben altijd veel impact. Knap, als je dat zó kan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>