Van Diepen draait niet meer (en gaat er van)door

Radio 538)Een verrassend persbericht: Wessel van Diepen (Wilbert van Diepenbroek) stopt medio oktober na veertien jaar bij Radio 538, waarvoor hij in 1992 wegging bij Veronica. Een paar jaar geleden droeg hij zijn dagelijkse middagshow al over aan Jeroen Nieuwenhuize, maar bleef de stationvoice van 538. Daarnaast bleef hij op vrijdag de Top 40 en Dance Department doen en bedacht hij mede het concept voor 24/7 Dance van Radio Digitaal.

Nu wil hij meer tijd voor het produceren van artiesten. Wessel zal het vast alleen nog maar voor z’n plezier doen, want met The Vengaboys was hij internationaal zó succesvol dat hij nu al kan rentenieren. Blijkbaar wil hij dat succes nog eens evenaren. Zijn programma’s worden in het najaar overgenomen door Jeroen Nieuwenhuize en Dennis Ruyer. Maar… hoe klonk Wessel in die eerste jaren?

Radioactive.blog.nl | FragmentBeluister een compilatie met fragmenten uit Van Diepen Draait Door in de beginperiode van Radio 538 (1.02)
Bron: CD 10 Jaar = Radio 538
________________________________________________________________

Lees ook:Wessel van Diepen blijft stationvoice van Radio 538
Lees ook:Wessel van Diepen eenmalig weer op Radio 538
Lees ook:Wessel van Diepen terug bij Radio 538
Lees ook:[Audio] Wessel van Diepen neemt afscheid van Top 40
Lees ook:Wessel van Diepen terug op 538

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Van Diepen draait niet meer (en gaat er van)door

  1. The Jungle

    Jammer, Top 40 deed-ie als geen ander! Top-dj voor zo’n programma, lekker strak en helemaal professioneel.. verlies voor 538.

      /   Reply  / 
  2. Gert-Jan Verstegen

    Leuk dat Dennis Ruyer gedeeltelijk gaat overneme, de leukste en spontaanste DJ van 538, was ook te merken toen ik daar een tijdje terug te gast was, Ruyter is écht tof :D

      /   Reply  / 
  3. Luciel

    Wessel, is en blijft een van de betere radiomannen van de laatste twee decennia.
    wat hij ook doet, hij gaat er voor de volle 100% voor.
    succes met alles Wessel, en we horen jou ik weet het zeker, wel weer op de radio terug binnen nu en afzienbare tijd.
    GRTZZZ Luluke.

      /   Reply  / 
  4. Nick van der Bijl

    Wessel weg bij 538, jammer voor de zender. Dé enige echte top40 presentator kon die als geen ander. Opvolger Jeroen Nieuwehuize vind ik geen goede keus. Is een Slechte DJ vind ik. Maar Dennis Ruyer bij Dance Department vind ik helemaal toppie! Is egt een super DJ. Daar gaan we nog veel van horen, Dance Department is ‘m ook op het lijf geschreven. Wanwege zijn passie voor dance muziek.

    Dus Dennis veel suc6, ik ga cker iedere Zaterdag luisteren!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>