Wessel van Diepen eenmalig weer op Radio 538

Wessel van Diepen terug op Radio 538. Wanneer heb ik dat eerder gehoord? Inderdaad, nog geen jaar geleden toen Wessel twee keer ‘Dance Department’ overnam van Dennis Ruyer. Dit jaar gaat het nog een keer gebeuren dat de 43-jarige deejay te horen is op de zender waar hij in 1992 zelf bij aan de wieg heeft gestaan. Van Diepen zal op vrijdag 3 september 2010 de Top 40 presenteren op Radio 538. Mensen die hopen op een definitieve terugkeer van Wessel, komen bedrogen uit.


Woensdagochtend liet Wessel van Diepen op twitter weten dat hij weer eens achter de microfoon kruipt om echt radio te maken: “Terug op de radio! En nog op vrijdagmiddag ook.. 3 september ga ik de Top40 overnemen. Veel zin in! Ha!”

Van Diepen liet daarna nog weten dat het echt eenmalig is. Vrijdag 3 september dus geen Jeroen Nieuwenhuize tijdens de Top 40, maar de stem van Radio 538 Wessel van Diepen.

ZIE OOK:
- Wessel van Diepen terug bij Radio 538

Lees ook:Wessel van Diepen terug bij Radio 538
Lees ook:Wessel van Diepen blijft stationvoice van Radio 538
Lees ook:Wessel van Diepen terug op 538
Lees ook:Kane draagt TMF Award op aan Wessel van Diepen
Lees ook:Lindo Duvall weg bij Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>