Wessel van Diepen terug bij Radio 538

Het is inmiddels al meer dan drie jaar geleden dat Wessel van Diepen afscheid nam als host van het programma ’538 Dance Department’ (toen nog ‘Van Diepen’s Dance Department’ geheten). Radio 538-dj Dennis Ruyer heeft de presentatie van het succesvolle dance-programma op zaterdagavond van hem overgenomen, maar nu is Wessel terug! Op zaterdag 7 november en 14 november 2009 neemt hij weer plaats achter de microfoon in de 538 studio, terwijl Dennis geniet van een welverdiende vakantie.

Dennis Ruyer: “Ik heb het met Wessel vaak licht zien worden tijdens de leukste feesten op moederaarde en weet dan ook zeker dat ‘ie de komende weken de beste platen van de dansvloer op de radio tovert. Ik zal tijdens het beklimmen van de Himalaya op het dak van de wereld aan hem denken!

Wessel van Diepen was in 1992 medeoprichter van Radio 538 en presenteerde succesvolle programma’s als ‘Van Diepen Draait Door’, ‘Van Diepen’s Dance Department’ en de ‘Nederlandse Top 40’. In oktober 2006 nam Van Diepen afscheid van zijn werkzaamheden als Radio 538-dj, maar weggeweest is hij natuurlijk nooit want hij is nog steeds de vaste stem van het radiostation.

Zie ook:
- Radio 538 Podcasts dit jaar al 11 miljoen keer gedownload

Lees ook:Wessel van Diepen maakt laatste Dance Department
Lees ook:Wessel van Diepen eenmalig weer op Radio 538
Lees ook:Wessel van Diepen blijft stationvoice van Radio 538
Lees ook:Dennis Ruyer tekent voor drie jaar bij
Lees ook:Marconi Oeuvre Award naar Wessel van Diepen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>