Nieuwe vrouwenstem voor 3FM

Annemieke Schollaardt (27) is vanaf komende zaterdag officieel de nieuwe female voice van 3FM. Dat hebben producers van VHU Europe gemeld. Het bedrijf maakt sinds een aantal jaren vrijwel de complete vormgeving voor het publieke popstation. Schollaardt volgt de vertrekkende vrouwenstem en presentatrice Eline la Croix op, die zoals eerder gemeld de overstap maakt naar 100%NL. Dit station wil op 8 juli starten.

Annemieke deed eerder stemmenwerk in commercials en maakte radio bij de kweekvijver Dolfijn FM op Curacao. Terug in Nederland ging ze aan de slag als producer en invaller in de nachtprogrammering van 3FM. Edwin Diergaarde blijft de vaste mannenstem voor jingles en promo’s van de publieke popzender. En BBC-stem Laetitia doet nog steeds de Engelse (‘Serious Radio’) voice inserts.

Lees ook:
[ Foto's en audio ] Eerste uitzending van Uruzgan.FM (Radioactive Blog)
Annemieke Schollaardt heeft zin in Uruzgan.FM (Radioactive Blog)
________________________________________________________________

Lees ook:Annemieke in militair vliegtuig naar Uruzgan (FM)
Lees ook:3FM vindt nieuwe station voice in eigen huis
Lees ook:Laatste uitzending Edwin Diergaarde op 3FM
Lees ook:Defensieminister Kamp zwaait 3FM-dj Eddy Zoëy uit
Lees ook:Annemieke Schollaardt nieuwe dj op KXradio

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe vrouwenstem voor 3FM

 1. David de Jong

  “de nieuwe female voice van 3FM. “

  Female voice?

  Daar hebben we gewoon Nederlandse woorden voor! Vrouwelijke stem….of vrouwenstem zoals later in het stuk voorkomt….

    /   Reply  / 
 2. Thomas Giger

  Naja, beetje variatie, hè. En Engels klinkt vaak wel goed :-) . Stationvoice is trouwens een gebruikelijk woord. Female voice misschien minder, daar geef ik je dan wel weer gelijk in ;-) .

    /   Reply  / 
 3. bas

  hey annemic,

  super man. Maar vanaf nu wel chillen op de antillen draaien he!!

  groetjes uit enschede

    /   Reply  / 
 4. Douwe van der Kooij, Lemmer

  Annemieke Schoollaardt heeft niet bij Dolfijn FM op Curacao gewerkt maar bij Trosparadise vanuit Riffort Village, Willemstad. In de periode dat ik nl. bij Trosparadise werkte, februari 2005, was zij daar namelijk ook werkzaam met een programma van 14.00 tot 16.00 uur.

    /   Reply  / 
 5. piet

  blablabla…

  lekker wijf…

    /   Reply  / 
 6. EdoP

  Annemieke heeft wel degelijk ook bij Dolfijn FM gezeten… maar niet zo heel lang. Dat werd me althans zelf in de studio van Dolfijn FM toegelicht, omdat ik daar met enige regelmaat kom. Ik ben in Nederland wel eens met haar Japans gaan eten (zooo lekker), vlak nadat ze terugkwam van Curacao. Ze wist toen nog niet helemaal wat ze wilde gaan doen in de media in Nederland, en of ik ogen en oren open wilde houden. Haar positie bij 3FM heeft ze overigens zelf gescoord… proficiat!

    /   Reply  / 
 7. Raymond van der Wurff

  Jaja, Annemieke was de énige DJ op Curacao die écht verstand had van muziek! Supertoevallig dat ik haar naam nu hier tegenkom, ik ga snel luisteren zoals ik dat op Curacao ook altijd deed. Annemiek, pabien en ik gun het je enorm!! Ciao,
  Raymond (je weet nog wel)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>