Annemieke in militair vliegtuig naar Uruzgan (FM)

Annemieke SchollaardtDonderdag is het zover, dan reist radio-dj Annemieke Schollaardt (3FM) opnieuw af naar Uruzgan, een provincie in Afghanistan. Vanuit daar zal ze twee weken lang uitzendingen gaan verzorgen voor Uruzgan FM, een radio-zender bedoeld voor familie en vrienden van de Nederlandse militairen die in de Afghaanse provincie gelegerd zijn. Annemieke maakte al eerder radio voor Uruzgan FM, ook live vanuit Afghanistan.

ACTUEEL: DJ’s Glazen Huis 2009 bekend

De crew van ‘Uruzgan FM On Tour’ vertrekt donderdag 24 juli naar de Nederlandse bases (Kamp Holland) om daar liveprogramma’s te maken. Uruzgan FM is een samenwerking tussen Radio 3FM en Radio Nederland Wereldomroep en door die samenwerking gaat ook de 3FM Serious Talent-band Jeremy’s mee naar Uruzgan. Die band zal daar optredens op de bases verzorgen.

Bang om naar het oorlogsgebied af te reizen is de 29-jarige radio-maakster niet. Schollaardt maakte de reis naar Uruzgan ook al in 2006. Donderdag wordt Annemieke uitgezwaaid en vliegt ze met een militair toestel naar Afghanistan. Zie voor meer over de trip naar Uruzgan ook het weblog van Annemieke of de website van de radiozender.

Zie ook (archief):
- Annemieke Schollaardt heeft zin in Uruzgan.FM
- [Foto's en audio] Eerste uitzending van Uruzgan.FM
- Annemieke Schollaardt: radiovrouw met een missie

Lees ook:BNN Today vandaag in het teken van Uruzgan
Lees ook:Einde Uruzgan.FM in zicht
Lees ook:Defensieminister Kamp zwaait 3FM-dj Eddy Zoëy uit
Lees ook:Annemieke Schollaardt: radiovrouw met een missie
Lees ook:Coen en Sander vieren verjaardag Uruzgan.FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>