Annemieke Schollaardt nieuwe dj op KXradio

Na het binnenhalen van Simone Walraven heeft KXradio nog een vrouwelijke dj aan zich weten te verbinden. 3FM-dj en voice-over Annemieke Schollaardt is ‘the new chick on the block’. Van Dolfijn FM op CuraƧao ging zij naar 3FM waar ze nu iedere zaterdag en zondag ‘Annemieke Hier’ presenteert. Ook was ze lange tijd te horen op Uruzgan FM, een samenwerking tussen 3FM en de Wereldomroep. Verder is Annemieke sinds een paar jaar de vrouwelijke station-voice van 3FM en won ze in 2007 de Radiobitch Award voor aanstormend talent.


Vanaf woensdag 1 april 2009 zal Schollaardt ook te horen zijn op KXradio. Het station met de slogan ‘for the love of music’ verzekert dat het geen 1 aprilgrap is, zoals vorig jaar toen KX aankondigde dat ‘The Breakfast Club’ met Peter van Bruggen en Jeanne Kooijmans terug zou keren.

Zie ook:
- Simone Walraven maakt comeback op KXradio
- Simone Walraven maakt programma vanuit VS

Lees ook:Simone Walraven maakt programma vanuit VS
Lees ook:Simone Walraven maakt comeback op KXradio
Lees ook:Samenzwering live op KXradio te volgen
Lees ook:Genomineerden Marconi Awards 2008 bekend
Lees ook:[Audio] Oud-Veronica-dj Simone Walraven op 3FM

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Annemieke Schollaardt nieuwe dj op KXradio

  1. De SandesH

    Haha erg grappig … Nee maar leuke dj die Annemieke en ze mag er ook nog eens wezen.

      /   Reply  / 
  2. Jan

    Ik begijp niet waar iedereen zo enthousiast over is. Annemieke doet het aardig, is goed op de hoogte, maar als dj hoor ik haar niet graag. Ze is TE aanwezig. Tijdens Serious request op TV vond ik haar wel goed.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>