Laatste uitzending Edwin Diergaarde op 3FM

Vandaag, zondag 1 februari, maakt Edwin Diergaarde zijn allerlaatste radioprogramma op 3FM. Na een periode van tien jaar verlaat hij de publieke popzender en verhuist hij naar Radio Decibel om daar dagelijks een programma te gaan maken. Naast de uren van ‘DierOpDrie’ op zaterdag en zondag, was Diergaarde ook al jaren dé stem van 3FM. De voice-over die je voorbij hoorde komen in de jingles, uuropeners, promo’s, dat was Edwin! 3FM-dj Eric Corton zal Diergaarde opvolgen als ‘station voice’ van de zender. De uren van Diergaarde worden vanaf volgende week overgenomen door Annemieke Schollaardt.

Zondag tussen 10:00 en 12:00 uur presenteert Edwin Diergaarde voor het laatst ‘DierOpDrie’. Zullen er wat traantjes weggepinkt worden bij het afscheid even voor twaalf uur?

UPDATE: In de laatste uitzending was zangeres Nikki te gast die live kwam zingen. Edwin kreeg vanwege zijn tien jaar dienstverband bij 3FM, 4.000 uitzenduren en 56.000 gedraaide platen, een 3FM Award met een foto van hem zelf erop. 

Michiel Veenstra bood Edwin nog een cadeau aan: een microfoon met standaard. Het is de microfoon waarmee Diergaarde alle (inmiddels ‘legendarische’) uuropeners van ‘EkStra Weekend’ ingesproken heeft. 

Diergaarde vroeg zich -geheel onvoorbereid- af wat hij op het laatste moment moest doen. Hij gaf aan tien fantastische jaren gehad te hebben, met fantastische collega’s en nooit rottigheid. Edwin dankte iedereen van de Tros, Daniël Dekker in het bijzonder en verder wenste hij iedereen bij 3FM heel veel succes. De laatste plaat die Diergaarde draaide was ‘Sweet Goodbyes’ van Krezip.

« Beelden van de laatste uitzending Edwin Diergaarde »

Zie ook:
- Edwin Diergaarde van 3FM naar Decibel
- Domien en Annemiek doen 3FM-ochtend in het weekend
- 3FM vindt nieuwe station voice in eigen huis

Lees ook:3FM vindt nieuwe station voice in eigen huis
Lees ook:Edwin Diergaarde van 3FM naar Decibel
Lees ook:Beelden van de laatste uitzending Edwin Diergaarde
Lees ook:Nieuwe station voice 3FM is even wennen
Lees ook:Opvallend: Ministry Of Beats verhuist naar Radio Decibel

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Laatste uitzending Edwin Diergaarde op 3FM

  1. Pingback: Beelden van de laatste uitzending Edwin Diergaarde | Radioactive

  2. Pingback: 3FM-producer Leemhuis krijgt programma op Decibel | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>