Annemieke Schollaardt heeft zin in Uruzgan.FM

Uruzgan.fm)“Het thuisfront direct met de jongens en meiden in contact brengen”, dat is volgens 3FM-dj Annemieke Schollaardt de essentie van Uruzgan.FM. Samen met de Wereldomroep en ongeveer vijftien lokale omroepen in Nederlandse kazerneplaatsen maakt 3FM vanaf dinsdag 8 augustus dagelijks een uur radio voor de 1400 Nederlandse militairen in de Afghaanse provincie. De Telegraaf wijdt vandaag een uitgebreid artikel aan het radioproject.

UPDATE: Annemieke in Glazen Huis 2009 in Groningen

Annemieke vindt het “onwijs gaaf” dat ze deze buitenkans krijgt. Ze zit nog maar net bij 3FM in de nachtelijke dj-opleiding en verwacht dat ze dit programma prima kan combineren met het middagprogramma, dat van 16.00 tot 17.00 uur live wordt uitgezonden via de website van het radiostation, maar ook via de Wereldomroep-satelliet en de deelnemende lokale omroepen. Het wordt een programma met muziek, entertainment en informatie voor de militairen en het thuisfront.

Vrijheid

“Uiteraard met volledige redactionele vrijheid”, benadrukt 3FM-zendercoördinator Florent Luyckx. De veiligheidsinstructies van Defensie worden overigens wel in acht genomen, licht projectleider Peter Veenendaal van de Wereldomroep toe: “Zo worden er geen achternamen van militairen genoemd en wordt er geen tactische informatie naar buiten gebracht, bijvoorbeeld ten aanzien van militaire operaties.” 3FM gaat misschien ook zélf in Afghanistan reportages maken voor Uruzgan.FM.

Lees ook:
[ Foto's en audio ] Eerste uitzending van Uruzgan.FM (Radioactive Blog)
Nieuwe vrouwenstem voor 3FM (Radioactive Blog)
________________________________________________________________

Lees ook:Coen en Sander vieren verjaardag Uruzgan.FM
Lees ook:Einde Uruzgan.FM in zicht
Lees ook:[Foto's en audio] Eerste uitzending van Uruzgan.FM
Lees ook:BNN Today vandaag in het teken van Uruzgan
Lees ook:Annemieke in militair vliegtuig naar Uruzgan (FM)

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Annemieke Schollaardt heeft zin in Uruzgan.FM

  1. moremusic

    Mooie dame, die Annemiek!

      /   Reply  / 
  2. Douwe van der Kooij, Lemmer

    Hey Annemiek,
    Wat hartstikke leuk om jou, na mijn Trosparadise-Curacao avontuur in 2005, op deze manier weer in het nieuws tegen te komen. Ik wens jou veel succes bij dit nieuwe project.

      /   Reply  / 
  3. riekje wardenier

    ik wil heel graag uruzgan kunnen ontvangen op de radio maar kan hem niet vinden. Op welke frequentie voor Almere kan ik mijn radio instellen? Onze zoon Bas zit daar, ik had ook via de site een plaatje aangevraagd maar nog niets gehoord, werken jullie de aanvragen op binnenkomst af? Succes, maarten riekje en kids

      /   Reply  / 
  4. Thomas

    Riekje, de programma’s zijn voor jullie waarschijnlijk alleen te beluisteren via de website van de zender. Dat zijn wij dus niet, dus op je laatste vraag kan ik helaas geen antwoord geven.

    Luisteren kan dagelijks tussen 16 en 17 uur (live). Het programma wordt daarna twee keer herhaald, tussen 18 en 19 én tussen 19 en 20 uur, op http://www.uruzgan.fm. Tijdens de uitzending kun je voor meer informatie bellen met 0909 – 88 48.

    Nog een belangrijk iets: ik raad je aan om niet je achternaam te vermelden, in verband met de veiligheid. Je weet nooit wie er meeleest, dus voor de zekerheid: beter alleen jullie vóórnamen vermelden (advies van Defensie). Succes!

      /   Reply  / 
  5. Ton van Beek

    Beste annemiek. De single is klaar. De flyers zijn gedrukt. Iedere ouder van de militairen die gezonden worden zijn razend enthousiast en kopen hem.Al 3000 singles verkocht voor de militairen en de kinderen daar. Groetjes Ton

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>