3FM vindt nieuwe station voice in eigen huis

Na tien jaar neemt Edwin Diergaarde afscheid als mannelijke station voice van 3FM. De dj vertrekt naar Radio Decibel en zal daarna ook niet meer dé stem van 3FM verzorgen. Als vrouwelijke voice-over heeft de zender Annemieke Schollaardt nog, maar wie volgt Edwin op? Daarvoor heeft 3FM niet ver hoeven zoeken, want het wordt hun eigen Eric Corton. Vanaf 1 maart 2009 is corton de nieuwe station voice van het publieke popstation. Edwin Diergaarde neemt eerder al afscheid, op zondag 1 februari neemt hij tijdens zijn programma ‘DierOpDrie’ afscheid van 3FM.

Edwin Diergaarde is dan voor het op 3FM te horen. De 40-jarige dj presenteerde programma’s als ‘ De Cyber Top 50′ , ‘Ministry of Beats’ (dat al eerder verhuisde naar Decibel) en ‘DierOpDrie’. Sinds enkele jaren is hij de ‘The Voice’ van 3FM. 

Edwin: “Als programmamaker en station voice van 3FM heb ik 10 fantastische jaren gehad, waarbij ik de kans heb gekregen me op diverse gebieden te ontwikkelen. Mijn laatste programma op 3FM zal ongetwijfeld anders lopen dan normaal. Maar vooral met veel muziek, hier en daar een persoonlijke favoriet en tegen het einde misschien wel een emo-momentje.”

Ik heb Corton tijdens Serious Request als voice-over gehoord met een aantal reportages en dat klonk niet verkeerd! Die ruwe stem van Eric wordt in maart dus het nieuwe mannelijke geluid van 3FM.

Zie ook:
- Edwin Diergaarde van 3FM naar Decibel

Lees ook:Nieuwe station voice 3FM is even wennen
Lees ook:Laatste uitzending Edwin Diergaarde op 3FM
Lees ook:Eric Corton nu ook station voice Nederland 3
Lees ook:Edwin Diergaarde van 3FM naar Decibel
Lees ook:Opvallend: Ministry Of Beats verhuist naar Radio Decibel

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “3FM vindt nieuwe station voice in eigen huis

  1. Pingback: Rob Stenders op zoek naar ‘Miss Daad’ | Radioactive

  2. Pingback: Laatste uitzending Edwin Diergaarde op 3FM | Radioactive

  3. Pingback: Nieuwe station voice 3FM is even wennen | Radioactive

  4. Pingback: Eric Corton nu ook station voice Nederland 3 | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>