Rob Stenders op zoek naar ‘Miss Daad’

Hadden we op televisie al de zoektocht ‘Mis(s) Verkiezing’ met lichamelijk gehandicapten, 3FM-dj Rob Stenders komt nu met een Mis(s) Daad-verkiezing. De Stenderiaanse woordspeling is een zoektocht naar een mooie vrouw met een strafblad. Deze actie van Stenders is mede geïnspireerd door het televisieprogramma ‘Man Bijt Hond’ waarin de programmamakers een Miss Dakloos houden. De vraag is echter of Rob Stenders met zijn Miss Daad-verkiezing genoeg kandidaten weet te verzamelen, want welke vrouw komt er nu ruiterlijk voor uit dat ze misdaden op haar kerfstok heeft…?

Vrouwen die denken er wel prima uit te zien én een strafblad hebben, kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar [email protected]. Ik stel voor dat de winnares bij de huldiging wel een balkje voor haar ogen krijgt. En misschien nog een leuk idee voor de badpakkenronde: zwart-wit gestreepte badpakken met daarop een gevangenisnummer. Aan de andere kant, het blijft wel radio, dus zolang er geen foto’s gemaakt worden hoeven de Missdaden nergens bang voor te zijn!

Zie ook over 3FM:
- 3FM vindt nieuwe station voice in eigen huis
- Giel Beelen undercover in X Factor

Lees ook:Kristel van Eijk meest sexy vrouw van Nederland?
Lees ook:“Ik mis vooral het voetballen”
Lees ook:Uit de oude doos: Rob Stenders is te vroeg klaar
Lees ook:Film over Stenders wordt écht gemaakt
Lees ook:Rob Stenders 25 jaar in het vak: een marathonuitzending van 25 uur

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Rob Stenders op zoek naar ‘Miss Daad’

  1. LP

    And the winner is KIM FEENSTRA!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>