Overzicht april 2008: Meest gelezen berichten

Waaraan meet je populariteit? Bij hitlijsten aan de hand van de muziekverkopen en tegenwoordig meer aan de hand van de muziekdownloads. Bij televisieprogramma's zijn het de kijkcijfers die er toe doen, bij de radiozenders de marktaandelen. Bij dit blog zijn het de bezoekersaantallen en dankzij een ingenieus statistieken-systeem, krijg je hierbij de vijf meest gelezen berichten van april 2008:

5: Ruud de Wild zorgt voor 'Zoveel Te Doen 2008'
Ruud de Wild is inmiddels al bijna twee maanden weer terug op de radio. De chemie met Jeroen Kijk in de Vegte is er nog steeds en ik vind het duo erg sterk klinken in de vroege ochtend. In april hadden de ochtendjocks van Q-music zanger Erik Mesie te gast. Hij is bekend van Toontje Lager en speciaal voor zijn komst had het team van Ruuddewild.nl een 2008-versie gemaakt van 'Zoveel Te Doen', een hit van Toontje Lager. Of de single zal scoren wanneer deze opnieuw wordt uitgebracht is onbekend, maar in de statistieken van Radioactive scoorde deze actie van De Wild zeker wél!

4: Jan Smit en meer grote namen bij 538 K'dag
Ondanks zijn afwezigheid van ruim een half jaar is Jan Smit nog steeds erg populair. De Volendamse zanger zou zijn rentree maken op het Megapiratenfestival op 3 mei, maar Radio 538 zorgde er voor dat het een paar dagen eerder werd. Jan Smit kwam namelijk twee keer optreden tijdens het Koninginnedagfeest van 538 op het Museumplein in Amsterdam.

3: Mental Theo lekker bezig in het buitenland
Op vrijdag- en zaterdagavond is Mental Theo te horen op Slam!FM met zijn programma 'The Creep Show'. Buiten de radiostudio is Mental Theo nog steeds actief als DJ/producer en zo maakte hij zijn eigen -Engelstalige- versie van het nummer 'Boten Anna' van Basshunter. Met de remake 'Now You're Gone' scoorde Theo al een hit in Groot-Brittannië en eind april stond hij ook op nummer één in de Amerikaanse hitlijst 'Hot Dance Airplay Chart'.

2: Wat is dé 1 april radiograp?
De maand april begon met de jaarlijkse grappen en grollen. Het wachten was op goede grappen van radio-dj's maar de echte 1 aprilgrappen bleven uit. Het bericht over de 1 april radiograppen -met onder andere een overzicht van oude grappen op de radio- werd veelvuldig gelezen in de maand april.

1: Koninginnedag 2008: Overzicht evenementen radiostations
1 April was populair onder de lezers van Radioactive, maar het grootste feest was natuurlijk aan het eind van de maand april: Koninginnedag. Het overzicht met de evenementen van de diverse radiostations werd samen met de gerelateerde berichten daarover, veruit het meest gelezen in april 2008.

Zie ook de overzichten van:
- Maart 2008
- Februari 2008
- Januari 2008

Lees ook:Mental Theo lekker bezig in het buitenland
Lees ook:Happy Hardcore herleeft op Koninginnedag
Lees ook:Ruud’s Hakkuh Hits nu te koop
Lees ook:Koninginnedag 2008: Overzicht evenementen radiostations
Lees ook:1 april 2011: radiograppen op een rij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>