Jan Smit en meer grote namen bij 538 K’dag

Koninginnedag Radio 538Eerder deze week maakte Radioactive al bekend dat Charly Lownoise & Mental Theo deel uitmaken van de line-up van Radio 538 op het Museumplein tijdens Koninginnedag 2008. Nu zijn ook Syb van der Ploeg, Leaf, Racoon, Krezip, VanVelzen, Gerard Joling, Milk Inc., The Opposites, Nick & Simon en Alain Clark bevestigd. Grote namen dus op het podium van 538. De geruchten gaan dat Jan Smit óók deel zal uitmaken van de line-up.

Update: Foto's Koninginnedag 2008 

De lijst met artiesten die zullen optreden op het podium van Radio 538 is hier te zien en daar staat Jan Smit nu ook tussen. Zijn komst naar het Museumplein is echter nog niet officieel bevestigd, maar wel zeker is dat Smit begin mei weer gaat optreden. Mijn collega van NLpop weet te melden dat Jan Smit na een lange periode van (stem)rust zal zingen op het Megapiratenfestival. Als Smit echter ook op 538 K'dag zal optreden, betekent dat de Volendamse zanger nog sneller zijn come-back zal maken.

Andere radiozenders

Ook Slam!FM en 100%NL zijn tijdens Koninginnedag 2008 aanwezig in Amsterdam. Bij 100%NL zullen onder andere Speelman & Speelman, Erik Hulzebosch, Vangrail, Starkoo en Edsilia Rombley komen optreden op het Thorbeckeplein. Vanaf het Rembrandtplein zullen onder meer Ferry Corsten, Partysquad, John Marks, Roy Gates, Ricky Rivaro en DJ Jean op het podium van Slam!FM staan.

Zie ook:
- Happy Hardcore herleeft op Koninginnedag
- Museumplein op Koninginnedag 2008 opnieuw terrein van 538

Lees ook:SLAM!FM maakt meer namen Koninginnedag bekend
Lees ook:Foto’s Koninginnedag 2008: Radio 538 op het Museumplein
Lees ook:SLAM 30 april op Rembrandtplein met Jean, Chuckie en Theo
Lees ook:Koninginnedag 2009: Radio 538 en SLAM!FM in Amsterdam
Lees ook:Tiƫsto op Koninginnedag wederom op Radio 538 podium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>