1 april 2011: radiograppen op een rij

Psst, het is 1 april vandaag! Trap dus niet in grapjes als “Je veter zit los!” 1 april is altijd een leuke dag voor radiostations en nieuwsredacties, ze kunnen zonder gevolgen een onzinverhaal verzinnen en publiceren. Tijd voor een overzicht van radiograppen rondom 1 april 2011. De grootste vraag op dit moment: speelt Frank Dane in een sekstape? Vandaag is het antwoord gekomen, dat lees je hier. Een andere kwestie: bij Q-music heeft Jeroen Kijk in de Vegte de studio gebarricadeerd, hij gaat de hele dag door met het Foute Uur. En dat is (helaas?) geen grap.

Welke (mogelijke) 1 april-grappen heb je vandaag nog meer gehoord op de radio? Help mee en laat je reactie hieronder achter!

Vorig jaar probeerde de NOS ons nog te foppen met het nieuws dat Met het Oog op Morgen een nieuwe introtune zocht per… 1 april. Ondertussen kunnen we nog steeds luisteren naar ‘Gute Nacht Freunde’ van Reinhard Mey.

Eerdere jaren zou Sander Lantinga weggaan bij 3FM (hij zit er nog steeds), MiddenInDeNachtRick zou terugkeren bij PowNed, zou Henk Westbroek bij Radio 538 gaan werken, The Breakfast Club zou terugkomen bij KX Radio en de VRT kondigde aan dat Helmut Lotti een eigen wielerploeg zou beginnen. Van dat alles bleek niets waar.

Lees hier meer over radio en 1 april-grappen:

Lees ook:1 April grappen op de radio
Lees ook:1 April grappen op de radio
Lees ook:Overzicht april 2008: Meest gelezen berichten
Lees ook:Sander Lantinga weg bij 3FM?
Lees ook:Habbo Hotel kan rekenen op bezoekje Coen en Sander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>