Ruud’s Hakkuh Hits nu te koop

Ruud de Wild heeft er wel een handje van: cd’s uitgeven met zijn favoriete vakantie-, winter- of barbecue-muziek. Nu is het tijd voor een hakkkkkuuuuuuuuuh-cd! Je weet wel, van de bekende trainingspakken en de kaalgeschoren koppies in de jaren ’90, iets waar ook Ruud met een grote glimlach op terugkijkt. Dat was lang geleden voor hem reden om een ‘hakkuhdag’ in het leven te roepen. Elke woensdag is op verzoek een ouderwetse hakkuh-plaat te horen in het programma Ruuddewild.nl. Luisteraars werd gevraagd via www.ruuddewild.nl te stemmen op hun meest favoriete plaat. De populairste zijn nu gebundeld op ‘Ruud’s Hakkuh Hits’.

Mental Theo was gisteren in Ruuddewild.nl te gast om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. ‘Wonderfull Days’ van Charly Lownoise & Mental Theo was onder luisteraars namelijk de meest favoriete track. ‘Hardcore Vibes’ van Dune scoorde ook goed, gevolgd door ‘Have You Ever Been Mellow’ van de Party Animals, ‘Luv You More’ van DJ Paul Elstak en ‘Turbo’ van New Kids ft. Paul Elstak. Verder maakten Ruud, Jelte en Niek speciaal voor deze CD zelf de bonustrack: een remix van ‘Your Smile’, de hit van Charly Lownoise & Mental Theo.

Je kan de cd kopen via bijvoorbeeld iTunes of Bol.com. Of natuurlijk gewoon in de winkel.

Lees ook:Happy Hardcore herleeft op Koninginnedag
Lees ook:Mental Theo lekker bezig in het buitenland
Lees ook:Woensdag gehak-dag bij RabRadio
Lees ook:SLAM!FM gaat óók al foute muziek draaien
Lees ook:Het ABC van foute muziek

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ruud’s Hakkuh Hits nu te koop

 1. evert

  wat is zijn item gejat van paul rabbering zeg, bah

    /   Reply  / 
  1. Gijsbert

   Volgens mij had Ruud dit onderdeel veel eerder dan Paul hoor!

     /   Reply  / 
 2. Manolo

  Wat maakt het in godsnaam uit wie er het eerst mee is gekomen. Het gaat er naar mijn mening om wie er het creatiefst mee omgaat en daardoor succesvol wordt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>