OZ Radio blijft bestaan

OZ RadioTalpa Radio maakte woensdag bekend dat diverse radiostations binnen het digitale plat-form Radio Digitaal per 31 december 2008 haar uitzendingen zullen staken. Een aantal kanalen wordt voortgezet via de website van Radio 538 en Radio 10 Gold. Maar wat gebeurt er met OZ Radio, het homovriende-lijke station van Gordon?

Volgens Talpa Radio heeft OZ Radio zich sinds de start in augustus "ontwikkeld tot een van de meest populaire digitale radiozenders". Inmiddels is er vanuit dertien landen interesse getoond om het concept van OZ Radio naar lokale markten te vertalen. Reden genoeg om de zender te laten bestaan, ook wanneer later dit jaar de stekker uit Radio Digitaal wordt getrokken.

Vanaf 1 januari 2009 zal OZ Radio worden aangeboden via de website ozradio.nl. Initiatiefnemer van dit radiostation, Gordon, blijft verant-woordelijk voor de redactionele en muzikale invulling van de site en het radiostation.

Wat is OZ? 

OZ Radio is een radiostation met een "roze kleur en dito uitstraling voor de gay en gay friendly people". Luisteraars moeten zich bij het station thuis voelen, ongeacht of ze nou wel of niet gay zijn. De naam OZ slaat op het fictieve land uit de filmklassieker 'The Wizard of OZ' met in de hoofdrol homo-icoon Judy Garland en staat voor een denkbeeldige wereld waar geen haat, oorlog of ellende is.

Zie ook:
- Radio Digitaal stopt, Juize van de kabel en meer
- Gordon initiatiefnemer van radiozender voor homo's
- Gordon wil met OZ Radio het publieke bestel in

Lees ook:Gordon wil met OZ Radio het publieke bestel in
Lees ook:Gordon initiatiefnemer van radiozender voor homo’s
Lees ook:Gordon reikt eerste Ozcar uit tijdens lancering nieuw station
Lees ook:Gordon’s radiodroom spat nu al uiteen
Lees ook:Radio Digitaal stopt, Juize van de kabel en meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>