Gordon reikt eerste Ozcar uit tijdens lancering nieuw station

GordonGordon is gestopt met zijn radioprogramma op Radio 538, maar de zanger/presentator blijft wel met radio bezig. In april van dit jaar kondigde Gordon aan dat er een nieuwe radiozender komt, speciaal voor homo's. De zender 'OZ Radio' gaat op 1 augustus van start en direct bij de lancering van het station wordt de zogenaamde 'Ozcar' uitgereikt. Initiatiefnemer van de zender Gordon, reikt de prijs zelf uit.

De allereerste Ozcar zal gaan naar een persoon die zich sterk heeft gemaakt voor de rechten van homo's in Nederland. Wie de winnaar van de prijs is, wil de nieuwe radiozender nog niet bekendmaken. Het is de bedoeling dat de Ozcar-uitreiking (met een knipoog naar de echte Oscars) een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Dit jaar blijft het bij één Ozcar, maar volgend jaar zijn er prijzen voor onder meer beste zanger, zangeres, acteur en actrice.

Het nieuwe radiostation Oz Radio is vanaf volgende week vrijdag te beluisteren, via de website en via Radio Digitaal. De dag na de lancering van de online zender, viert Oz Radio nog een feestje tijdens de Gay Pride in Amsterdam; dan vaart de boot van Oz vooraan bij de botenparade door de grachten.

Zie ook:
- Gordon initiatiefnemer van radiozender voor homo's
- Gordon houdt het nu al weer voor gezien als dj
- HOMO 100 komt er weer aan, BNN in Canal Parade

Lees ook:Gordon wil met OZ Radio het publieke bestel in
Lees ook:Gordon initiatiefnemer van radiozender voor homo’s
Lees ook:Gordon schnabbelt bij met tv-commercial Robijn
Lees ook:Gordon’s radiodroom spat nu al uiteen
Lees ook:OZ Radio blijft bestaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>