Gordon wil met OZ Radio het publieke bestel in

OZ RadioHet zal geen toeval zijn dat het nieuwe gay-music-station OZ Radio één dag voor de Gay Pride in Amsterdam gelanceerd wordt. Vrij-dagmiddag om 2 uur gaat de nieuwe zender van start en zal het online via het platform van Radio Digitaal te beluisteren zijn. Gordon is één van de initiatiefnemers van OZ Radio en hij presenteert het nieuwe online station vrijdag in café ARC in Amsterdam. Zijn ambitie is overduidelijk: het publieke bestel in!

Dat zegt de zanger/presentator vandaag in een interview met gratis dagblad Metro. Gordon is al ruim twee jaar bezig met het neerzetten van een multimediaal platform wat moet gaan bestaan uit OZ TV, OZ Dating, OZ Magazine en eerst OZ Radio. "Ik ben blij dat het nu eindelijk van de grond begint te komen. Wat mij betreft is het zeker niet de bedoeling dat het bij een digitaal radiostation blijft. Op termijn wil ik met OZ het publieke bestel in", zegt Gordon in het interview.

OZ Radio is volgens Gordon geen homozender, maar een zender met homo-muziek; muziek die onder die groep populair is. Gordon is zelf één van de muzieksamenstellers die eens per maand bijeenkomen om de playlist van OZ Radio vast te stellen: "Dan worden nieuwe platen toegevoegd en oude platen van de playlist gehaald. Nu is dat nog één keer per maand, dat moet al snel één keer in de twee weken worden".

Ondanks de wel te verstane ambities van Gordon is OZ Radio voorlopig alleen online via Radio Digitaal en via haar eigen website te beluiste-ren. Tijdens de lancering van het nieuwe radiostation reikt Gordon vrijdag de eerste Ozcar uit, een prijs voor een persoon die zich sterk heeft gemaakt voor de rechten van homo's in Nederland.

Zie ook:
-
Gordon initiatiefnemer van radiozender voor homo's
- Gordon reikt eerste Ozcar uit tijdens lancering nieuw station

Lees ook:Gordon’s radiodroom spat nu al uiteen
Lees ook:Gordon reikt eerste Ozcar uit tijdens lancering nieuw station
Lees ook:Radio Digitaal stopt, Juize van de kabel en meer
Lees ook:Gordon loopt leeg over Robert Jensen
Lees ook:OZ Radio blijft bestaan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gordon wil met OZ Radio het publieke bestel in

  1. Frans Dijk

    Hallo,

    Ik heb gister een groot gedeelte van de dag geluisterd naar Oz radio en ik moet zeggen dat het idd een zender is waar je gewoon lekkere muziek hoort. Geen kleffe homo dingentjes of zo gewoon heerlijke muziek.

    Vandaag wakker geworden en Oz weer opgezet, alleen jammer dat het via de computer moet. Hopen dat Oz snel op de etherfrequentie te beluisteren is. Kan er ook in de auto naar geluisterd worden.

    Oz vind ik wel een toevoeging op alles wat er al is.

    Top van je Gordon en ook je team natuurlijk.

    Oz is good for you ;)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Gordon’s radiodroom spat nu al uiteen | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>