Jensen, Curry en Van Inkel mogen terugkomen

Radioprogramma's komen en gaan in een wat minder snel tempo dan televisieprogramma's. Toch is er een rijte (legendarische) radio-shows waar we het al een tijdje zonder moeten doen. Radioactive peilde afgelopen week de meningen van lezers over welk programma zij graag terug zouden willen. In totaal werd er 494 keer gestemd en favoriet blijkt Robert Jensen, gevolgd door het duo Curry & Van Inkel.

Ook de latere combinatie van Jeroen van Inkel samen met Rob Stenders is nog geliefd onder de lezers van het Radioactive Blog(11,7% van de stemmen).  Zie hieronder de uitslag:

 

Ondanks de populariteit van de radioshows van Robert Jensen in de ochtend en in de middag, kan de 'Vrijdagavondkeet' op het minste aantal stemmen rekenen (2,8%). Het wekelijkse programma van Edwin Evers en Robert Jensen is ook wat minder bekend en heeft niet heel lang gelopen.

Nieuwe poll

Als het moet, dan moeten ze maar allemaal tegelijkertijd. De meeste radio-dj's die zomervakantie willen vieren zijn nu ook daadwerkelijk op vakantie. Bij Radio 3FM bestaat bijna de hele dagprogrammering uit invallers; Michiel Veenstra op de plaats van Giel Beelen, Sander Guis valt in voor Gerard Ekdom en Bart Arens neemt de uren van Paul Rabbering tijdelijk over. Bij Radio 538 zit Humberto Tan op de dj-stoel van Edwin Evers en bij Q-music valt Gijs Staverman in voor de vakantie vierende Ruud de Wild.

Daarom de nieuwe vraag: Wie vind jij de beste vakantie invalkracht? Stemmen kan weer in de poll hier rechts op de site »

Meer opinie:
- Radio 538 en 3FM favoriet onder lezers Radioactive
- Meeste mensen hebben één of twee favoriete zenders
- "Laat Edwin Evers maar snel weer terugkomen"
- Lezers Radioactive: Giel Beelen liever alleen op de radio

Lees ook:“Laat Edwin Evers maar snel weer terugkomen”
Lees ook:Bekende namen favoriete invallers
Lees ook:Radio 538 en 3FM favoriet onder lezers Radioactive
Lees ook:Lezers Radioactive: Giel Beelen liever alleen op de radio
Lees ook:Niemand heeft het over Robert Jensen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jensen, Curry en Van Inkel mogen terugkomen

  1. Sander

    Ik zie jensen in de ochtend / middag ook zo graag terugkomen. En dan moet Jan er weer bij en dan weer telefoonterreur :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>