“Laat Edwin Evers maar snel weer terugkomen”

Althans, dat is de overheersende mening onder de lezers van het Radioactive Blog. Radio 538-dj Edwin Evers is zes weken op vakantie en Humberto Tan valt die tijd voor hem in. Radioactive peilde de meningen van de lezers middels een poll en na een week en 446 stemmen later blijkt dat 45,3% van de mensen Edwin Evers snel weer terug op de radio wil horen. Al zijn er ook liefhebbers voor wat afwisseling.

41,7 Procent van de stemmers vind het namelijk wel fijn om eens iemand anders in de ochtend te horen. En misschien doet invaller Humberto Tan er goed aan om eens met de 538-directie te gaan praten over een vaste overeenkomst, want 13,0% van stemmers hoort geen verschil tussen Evers en Tan. Of zij hebben gewoon niet geluisterd

De vakantie is ook een mooi moment om eens wat andere radiozenders te beluisteren, je hebt er immers ook de tijd voor. En misschien neem je nu juist wel de moeite om ook eens naar wat andere programma's en radio-dj's te luisteren. Vandaar de nieuwe poll: Naar hoeveel verschillende radiozenders luister jij meestal?

Stemmen kan in de poll hier rechts op de site »

Zie ook:
- Edwin Evers met vakantie, Humberto Tan valt in
- Edwin Evers heeft Top 10 notering te pakken

Meer opinie:
- Lezers Radioactive: Giel Beelen liever alleen op de radio

Lees ook:Jensen, Curry en Van Inkel mogen terugkomen
Lees ook:Lezers Radioactive: Giel Beelen liever alleen op de radio
Lees ook:Bekende namen favoriete invallers
Lees ook:Meeste mensen hebben één of twee favoriete zenders
Lees ook:Edwin Evers met vakantie, Humberto Tan valt in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>