Lezers Radioactive: Giel Beelen liever alleen op de radio

Vorige week woensdag ging de nieuwe tv-show van Giel Beelen van start. In 'Factor Giel' ondergaat de radio-dj van 3FM bizarre experimenten. Radioactive Blog peilde de mening van de lezers. Wat vinden zij van het televisieprogramma? Bij deze de uitslag van de poll. In totaal werden er in een week tijd 176 stemmen uitgebracht. 17,0% van de mensen zat te wachten op de show en 13,6% staat neutraal tegenover Giel op tv.

Een ruime meerderheid van 69,3% hoort Beelen liever op de radio dan dat ze hem op televisie zien. Of dat te maken heeft met de inhoud van het televisieprogramma of met het uiterlijk van de radio-dj, dat durf ik niet te zeggen

Vanavond (9 juli) om 21:45 uur is de tweede aflevering van 'Factor Giel' te zien, op Nederland 3. Inmiddels staat er een nieuwe poll online en die gaat over de vakantie van Edwin Evers. Wat vind jij van Humberto Tan als invaller voor Evers? Stemmen kan in de poll hier rechts op deze site.

Zie ook:
- Giel scoort 260.000 kijkers met 'Factor Giel'
- VARA stimuleerde Giel om nieuwe tv-show te maken

Lees ook:TV-kijktip woensdagavond: Factor Giel
Lees ook:VARA stimuleerde Giel om nieuwe tv-show te maken
Lees ook:Giel scoort 260.000 kijkers met ‘Factor Giel’
Lees ook:‘Blikvoer’ op televisie met Giel Beelen
Lees ook:Giel Beelen voelt kandidaten X Factor aan de tand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>