Bekende namen favoriete invallers

Terwijl dj's als Giel Beelen, Gerard Ekdom, Ruud de Wild, Paul Rabbering, Jeroen Kijk in de Vegte en Edwin Evers vakantie vierden, waren er anderen die voor hen invielen. Bij 538 was het Humberto Tan die de plek van Evers in nam en bij Q-music verving Gijs Staverman zijn collega Ruud de Wild. Maar wie deed het nu het beste?

Radioactive peilde de afgelopen twee weken de mening van de lezers over de invallers. In totaal werden er 652 stemmen uitgebracht en de uitslag ziet er als volgt uit:

 

De tamelijk bekende als Humberto Tan, Gijs Staverman en Michiel Veenstra namen scoren allemaal ongeveer even hoog. De echte nieuwelingen op belangrijke timeslots als Sander Guis en Bart Arens konden op minder stemmen rekenen. Wellicht dat hun onbekendheid hierin meegespeeld heeft.

Nieuwe poll

Inmiddels staat er een nieuwe poll online en die gaat over de plaats waar jij het meest naar de radio luistert. Is dat online of gewoon thuis in de woonkamer? Laat het weten en stem in de poll hier rechts »

Meer opinie:
- Jensen, Curry en Van Inkel mogen terugkomen
- Radio 538 en 3FM favoriet onder lezers Radioactive
- Meeste mensen hebben één of twee favoriete zenders

Lees ook:Jensen, Curry en Van Inkel mogen terugkomen
Lees ook:“Laat Edwin Evers maar snel weer terugkomen”
Lees ook:Lezers Radioactive: Giel Beelen liever alleen op de radio
Lees ook:Ruud en Gijs gaan oliebollen verkopen
Lees ook:Leontien van Moorsel wint Tour de Gijs 2008

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bekende namen favoriete invallers

 1. Peter

  Die nieuwe poll is een beetje onlogisch… want als je nou thuis online luistert, of op kantoor via de compouter luistert, wat vul je dan in? Je vergelijkt verschillende grootheden… de plaats waar je luistert en het middel waarmee…

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  Tja Peter, ik luister het meest radio thuis online achter mijn computer, en die staat ook nog eens in mijn woonkamer dat tevens mijn werkplek is. Beetje verwarrend inderdaad.

  Heb geprobeerd om de keuzes van de poll aan te passen, maar daardoor zijn alle stemmen gewist…oeps! Nou nieuwe kansen, dus stemmen maar weer!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>