MoggûhRick van Velthuysen met vakantie

De scholen zijn dicht, de straten zijn bijna leeg, wijken lijken volledig uitgestorven en zelfs de kroegen zijn minder druk dan normaal. Het is duidelijk vakantie en dat is overal goed te merken. Op de radio valt geen stilte, maar de ‘grote namen’ in de ochtend zijn wel allemaal met vakantie. Ruud de Wild (Q-music), Giel Beelen (3FM), Edwin Evers (Radio 538) en Sander de Heer (Radio 2) zijn al aan hun zomervakantie begonnen en hebben zo ieder hun eigen vervanger. Ook Rick van Velthuysen neemt vanaf dinsdag een aantal vrije dagen op.


Luisteraars van het Veronica-ochtendprogramma ‘MoggûhRick’ moeten het vanaf 28 juli 2009 een paar weken zonder Rick van Velthuysen doen. Zijn collega Erwin Peters neemt elke werkdag de uren van 06:00 tot 09:00 over en wordt daarin bijgestaan door Ricks sidechick Marlous.

Ondanks zijn vakantie is Rick zaterdag en zondag wèl gewoon te horen in ‘WeekendRick’. Met alle technische mogelijkheden van tegenwoordig is het mogelijk om radio op afstand te maken, neem bijvoorbeeld Adam Curry die maandenlang op Arrow Classic Rock de ochtendshow presenteerde vanuit zijn huis in London, terwijl de rest van het team in de studio in Den Haag zat.

Om ‘WeekendRick’ vanaf zijn vakantieadres te maken hoeft Van Velthuysen de deur niet uit, want zijn eigen vakantiehuis in Spanje heeft een complete radiostudio. Tot en met maandag 17 augustus 2009 is er dus geen ‘MoggûhRick’ met Van Velthuysen, maar in de weekenden is er wel de reguliere uitzending van ‘WeekendRick’.

Zie ook:
- Gijs Staverman vervangt Ruud de Wild tijdens vakantie
- Toine van Peperstraten krijgt vakantiebaantje bij de radio
- ‘Giel’ drie weken lang ‘MiGiel’

Lees ook:WeekendRick half uit Spanje en half uit Nederland
Lees ook:Rick van Velthuysen stuurt luisteraars de lucht in
Lees ook:De ochtendploeg is weer terug, of niet?
Lees ook:Rick van Velthuysen nieuwe ochtendjock Veronica
Lees ook:Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje]

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “MoggûhRick van Velthuysen met vakantie

  1. Pingback: De ochtendploeg is weer terug, of niet? | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>