Rick van Velthuysen nieuwe ochtendjock Veronica

Rick van Velthuysen verhuisde in de zomer van 2008 met zijn ‘WeekendRick’ van Radio 538 naar Veronica en kreeg daarnaast zijn eigen vrijdagavondshow. Vele fans hoopten ook op de terugkeer van ‘MiddenInDeNachtRick’. Uitbreiding in de activiteiten van de dj bij Veronica zit er wel in, maar niet midden in de nacht. Dat wordt wel het nieuwe wekmoment voor Van Velthuysen, want vanaf maandag 2 februari 2009 is hij de nieuwe ochtend-dj bij Radio Veronica. Colin Banks die nu de ochtendshow presenteert gaat iets anders doen bij het radiostation.

UPDATE: Colin Banks wilde zelf stoppen met ochtendshow

Vanaf 2 februari presenteert Van Veltuysen elke werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur de nieuwe show ‘MogguhRick’ (we kenden al de programmanaam ‘Moggûh Jeroen’ uit de tijd dat Jeroen Kijk in de Vegte de ochtenduren deed op Caz!). Het nieuwe ochtendprogramma op Veronica ‘wordt in elk geval een programma met veel muziek’ zegt Van Velthuysen in De Telegraaf. “Verder zullen we niet zo focussen op heel bekend Nederland, maar meer op de reguliere zaken die mensen bezig houden. Het wordt een opgewekt ochtendprogramma met humor. Uitdagend, maar zonder te shockeren.”

Het land in

De Veronica-dj wil ‘MogguhRick’ niet per definitie altijd vanuit een Gooische studio maken en daarom wil hij met het programma ook het land in gaan. “Dat doen we onder meer met een verslaggever die we op pad sturen. We gaan ook kijken of we ons op bepaalde locaties kunnen ‘etaleren’.

Ochtendteam

Co-host van ‘MogguhRick’ wordt Erwin Peters en zijn side-kick Malous Löffelman (die we kennen van ‘WeekendRick’) zal als invalhost optreden. Koert Walraven wordt de producer van de nieuwe ochtendshow en Mario de Pizzaman krijgt de functie van ‘reporter + productie’. En… voor de fans van MiddenInDeNachtRick goed nieuws: Erik-Jan Rosendahl is er ook weer bij, hij zal zich bezighouden met waar hij goed in is: de vormgeving en de liedjes.

Elke dag

De agenda voor Rick van Velthuysen is de komende tijd goed gevuld, want naast de ochtenduren op Veronica blijft hij op zaterdag en zondag te horen met ‘WeekendRick’. Kortom, Rick is zeven dagen per week present bij Veronica. En Edwin Evers, Giel Beelen en Ruud de Wild kunnen zich opmaken voor een nieuwe geduchte concurrent in de ochtend!

Zie ook:
- Rick van Velthuysen naar Radio Veronica
- WeekendRick terug plus een vrijdagavondshow voor Van V.
- Marlous en Rick herenigd in WeekendRick

Lees ook:Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje]
Lees ook:‘MogguhRick’ maandag van start op Veronica
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!
Lees ook:Dit is de nieuwe programmering van Veronica
Lees ook:WeekendRick terug op de Nederlandse radio

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Rick van Velthuysen nieuwe ochtendjock Veronica

  1. iris

    ‘Ochtendjock’?!? Wat is dat nou weer voor raar en lelijk woord.

      /   Reply  / 
  2. Bastiaan

    ‘De agenda voor Rick van Velthuysen is de komende tijd goed gevuld, want naast de ochtenduren op Veronica blijft hij op zaterdag en zondag te horen met ‘WeekendRick’. Kortom, Rick is zeven dagen per week present bij Veronica. En Edwin Evers, Giel Beelen en Ruud de Wild kunnen zich opmaken voor een nieuwe geduchte concurrent in de ochtend!’

    Betekend dat hij hij WeekendRick wel gaat doen maar De Volle Vrijdag laat schieten? Of ben je dat vergeten in de tekst?

    Verder ben ik blij met deze beslissing, als hij maar WeekendRick blijt doen. Als WeekendRick stopt heb ik liever Weekend dan ochtend.

      /   Reply  / 
    1. Jorn

      ‘De Volle Vrijdag van Van V.’ komt te vervallen (anders wordt het ook wel heel erg veel hè…). Daarvoor in de plaats komt tussen 19:00 en 22:00 uur ‘Keihard Kicken’ met Patrick Kicken.

        /   Reply  / 
    2. Nick22

      die evers zit al te lang met zijn saaie uitgemolken ochtend show op de radio.

        /   Reply  / 
  3. Pingback: Erik de Zwart gaat horizontaal in het weekend | Radioactive

  4. Pingback: Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje] | Radioactive

  5. Pingback: ‘MogguhRick’ maandag van start op Veronica | Radioactive

  6. Pingback: Overzicht 2009: Dit mocht je niet missen! | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>