Rick van Velthuysen stuurt luisteraars de lucht in

Of het geïnspireerd is door de droppingsactie boven het strand van Ameland eind juli, weet ik niet. Feit is wel dat luisteraars van Rick van Velthuysen op Radio Veronica net als bij de actie met de ‘afdaalchinees’ iets ludieks kunnen doen tijdens een helikoptervlucht. In het ochtendprogramma ‘MoggûhRick’ kan men een originele reden opgeven waarom hij of zij een droomvlucht in een helikopter wil maken. Uit de inzendingen wordt zeven weken lang, iedere week, een winnaar gekozen die in ‘WeekendRick’ te horen krijgt dat ie de lucht in mag.


Je vriend of vriendin op een originele manier ten huwelijk vragen? Je tuin sproeien vanuit de lucht? Of je baas vertellen hoe hard je werkt? Het zijn allemaal legitieme redenen om je op te geven voor helikopterdroomvlucht van Radio Veronica.

Gedurende de werkweek roept Rick van Velthuysen in zijn ochtendprogramma luisteraars op om zich aan te melden voor de helikoptervlucht. De beste en leukste ingezonden ideeën worden elke dag op de radio gedeeld met de luisteraars. De uiteindelijke winnaar met het leukste of meest doelmatigste, dan wel romantische idee van die week, wordt door Rick persoonlijk gebeld op zaterdag in zijn programma ‘WeekendRick’.

Aanmelden voor de actie kan hier op de site van de helikopterverhuurder die de vluchten uitvoert. ‘MoggûhRick’ is elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen op Radio Veronica. ‘WeekendRick’ is er iedere zaterdag en zondag van 12:00 tot 15:00 uur.

Zie ook:
- Hoe de afdaalchinees bewoners Ameland redde (filmpje)
- MoggûhRick van Velthuysen met vakantie
- WeekendRick half uit Spanje en half uit Nederland

Lees ook:WeekendRick half uit Spanje en half uit Nederland
Lees ook:MoggûhRick van Velthuysen met vakantie
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!
Lees ook:WeekendRick terug op de Nederlandse radio
Lees ook:Rick van Velthuysen voor het eerst op Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>