Gijs Staverman vervangt Ruud de Wild tijdens vakantie

Op de basisscholen in het zuiden na heeft bijna iedereen in Nederland zomervakantie. In de rustige weken waarin de helft van de bevolking elders in het land of daarbuiten vakantie viert, neemt het ochtendteam van Ruud de Wild ook een paar weken vrij. Q-music dj Ruud de Wild en zijn onafscheidelijke wederhelft op de radio, Jeroen Kijk in de Vegte, en producer Martijn Zuurveen zijn van maandag 20 juli tot en met vrijdag 14 augustus 2009 niet op de radio te horen. De drie heren worden tijdens hun afwezigheid vervangen door collega Gijs Staverman.


De vroege uurtjes op de radio vormen doorgaans het belangrijkste tijdslot voor een station, immers een populaire ochtendshow trekt luisteraars die de rest van de dag bij de zender blijven ‘hangen’. Slimme zet dus om het boegbeeld van een zender in de rustigste weken met vakantie te sturen.

Net als vorig jaar neemt Gijs Staverman de ochtendshow van 06:00 tot 09:00 uur over van Ruud de Wild. Zijn eigen programma op Q-music wordt vervolgens weer door een andere invaller gepresenteerd. In 2008 introduceerde Staverman in de ochtendshow de ‘Tour de Gijs’ waarbij BN’ers in de studio op een hometrainer zoveel mogelijk meters moesten maken voor het goede doel. Wat Gijs deze zomer in petto heeft weet ik niet, maar hij zal ongetwijfeld weer zijn eigen draai weten te geven aan zijn invalbeurt voor ‘Ruuddewild.nl’.

Ruud, Jeroen en Martijn zijn maandag 17 augustus 2009 weer terug. Tot die tijd is de website ook gesloten, met rolluik en al :-))

Lees ook:Ook Ruud de Wild een paar weken met vakantie
Lees ook:Leontien van Moorsel wint Tour de Gijs 2008
Lees ook:Vakantie voor Ruuddewild.nl, Staverman doet kerstwensen
Lees ook:Wouter van der Goes vervangt Ruud de Wild
Lees ook:Ruud de Wild terug van vakantie en geeft auto’s weg

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gijs Staverman vervangt Ruud de Wild tijdens vakantie

  1. Mark

    De afgelopen tijd was het echt een superleuke show. Wat heb ik soms hard gelachen. Geweldig gewoon!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Word co-host van Gijs Staverman | Radioactive

  3. Pingback: MoggûhRick van Velthuysen met vakantie | Radioactive

  4. Pingback: De ochtendploeg is weer terug, of niet? | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>