Ferry Maat met event in Ahoy Rotterdam

Ferry MaatOp 10 april 2008 vindt het event 'Classics In Soul' van Radio Veronica-dj Ferry Maat plaats in de Ahoy in Rotterdam. Het evenement brengt een feestelijke ode aan het 35-jarig jubileum van het succesvolle radioprogramma de 'Soulshow' van Ferry Maat. Diverse Soulshow-artiesten als Incognito en George Duke zullen tijdens dit event optreden. Ook Nederlandse artiesten zullen daar hun opwachting maken.

Op het 'Classics In Soul' event verzorgen bekende internationale Soulshow-artiesten als The Trammps, George Duke, Mark King (Level 42), Incognito, Howard Hewett (Shalamar) en Louis Johnson (Brothers Johnson) optredens in Ahoy. Maar ook Nederlandse artiesten als Berget Lewis en Idols-finalisten Nikki, Nathalie en Charlene zullen daar acte de présence geven.

Op 10 april verschijnt ook de 5 cd-box 'Het Beste Uit de Soulshow Top 100'. De box bevat nummers uit de Soulshow Top 100 die eind 2007 werd uitgezonden bij Radio Veronica in verband met het 35-jarig bestaan van de Soulshow.

Ferry Maat

Ferry Maat en zijn Soulshow vormen werkelijk waar een begrip, niet alleen voor luisteraars, maar ook binnen radioland. Hij is de man die meer dan een generatie dj's heeft geïnspireerd. Voor zijn verdiensten ontving hij het afgelopen jaar diverse prijzen en awards, waarvan de belangrijksten; de Gouden Harp (uitgereikt door BUMA Cultuur) en de Marconi Oeuvre Award 2007 (radio-vakprijs). De 'Soulshow' met Ferry Maat bestaat ruim 35 jaar en is nu iedere zaterdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur te horen bij Radio Veronica.

Zie ook over Radio Veronica:
- Erik de Zwart wordt nieuwe stem Veronica
- Golden Earring wint award voor 'When The Lady Smiles'
- Downloadshop voor muziek van Radio Veronica

Lees ook:Ferry Maat in het verkeerde tijdperk geboren
Lees ook:Ferry Maat slaat aan het podcasten
Lees ook:Jij bepaalt de 100 beste Soulshow-classics
Lees ook:Ferry Maat viert Soulshow-feest bij Radio Veronica
Lees ook:Lintje voor Veronica-dj Ferry Maat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>