Ferry Maat in het verkeerde tijdperk geboren

Veronica-dj Ferry Maat was zaterdag voor het laatst te horen met zijn legendarische Soulshow. Vanwege zijn gezondheidsproblemen van vorig jaar heeft Maat besloten om na 36 jaar te stoppen met de Soulshow, maar hij blijft wel gewoon elke werkdag ‘Maat In De Middag’ presenteren op Radio Veronica. In zijn laatste uitzending zaterdag 13 december ging hij nog even kort in op een veelvoorkomende vraag aan de radio-dj.

 

Veel luisteraars vroegen hem per mail waarom hij niet stopt met ‘Maat In De Middag’ en gewoon doorgaat met de Soulshow. Daarop zei Ferry Maat: “Ik ben nu eenmaal niet in het Edwin Evers-tijdperk geboren. Er moet ook gewoon brood op de plank blijven komen in huize Maat”.

Daarmee suggereert Ferry Maat dat hij na 36 jaar radiomaken nog niet dermate financieel onafhankelijk is dat hij op hobbybasis de Soulshow kan blijven maken, zonder verdere inkomsten. Ik vond het wel een leuke uitspraak van Maat. De laatste uitzending van de Soulshow is trouwens terug te luisteren via de podcast-site van Radio Veronica.

Zie ook:
- De allerlaatste Soulshow van Ferry Maat

Lees ook:Ferry Maat slaat aan het podcasten
Lees ook:De allerlaatste Soulshow van Ferry Maat
Lees ook:Lintje voor Veronica-dj Ferry Maat
Lees ook:Ferry Maat viert Soulshow-feest bij Radio Veronica
Lees ook:Jij bepaalt de 100 beste Soulshow-classics

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ferry Maat in het verkeerde tijdperk geboren

  1. Pingback: Ferry Maat stopt bij Radio Veronica | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>