Ferry Maat slaat aan het podcasten

Radio-dj Ferry Maat is voor vele radiomakers een voorbeeld. Zijn Soulshow is legendarisch. En toch was Maat nog niet zover dat hij een eigen podcast had. Vanwege zijn 35-jarig jubileum zond Ferry Maat eind 2007 de 'Soulshow Top 100' uit. De podcast van die uitzending was zo populair dat de wekelijkse 'Soulshow' van Ferry Maat vanaf nu ook te downloaden is.

De 'Soulshow' is nu ook wekelijks  als podcast beschikbaar. Via de website RadioVeronica.nl kunnen luisteraars zich abonneren op deze service waardoor iedere week de nieuwste uitzending automatisch wordt gedownload. De 'Soulshow' is elke zaterdag tussen 19:00 en 21:00 uur te horen bij Radio Veronica.

De podcast van de 'Soulshow Top 100', die afgelopen oktober werd uitgezonden om het 35-jarig bestaan van de 'Soulshow' te vieren, is nu ook weer in zijn geheel te downloaden via de website van Veronica. Afgelopen oktober stond deze podcast binnen één dag op nummer één bij de iTunes Store Nederland.

Zie ook:
- Lintje voor Veronica-dj Ferry Maat
- Veronica stuurt luisteraars naar Duran Duran

Lees ook:Ferry Maat viert Soulshow-feest bij Radio Veronica
Lees ook:Fantasy op nummer 1 in de Soulshow Top 100
Lees ook:Jij bepaalt de 100 beste Soulshow-classics
Lees ook:Ferry Maat in het verkeerde tijdperk geboren
Lees ook:Lintje voor Veronica-dj Ferry Maat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>