Lintje voor Veronica-dj Ferry Maat

Het heeft de Koningin der Nederlanden behaagd om Veronica-dj Ferry Maat te onderscheiden met een lintje. Maat is donderdag in zijn woonplaats Huizen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De dj ontving de onderscheiding omdat hij "zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen, anderen heeft gestimuleerd en een of meerdere opvallende prestaties heeft geleverd".

Ferry Maat kreeg zijn lintje uit handen van de Huizense burgemeester Frans-Willem van Gils. Het bekende programma van Ferry Maat, 'De Soulshow', bestond afgelopen oktober 35 jaar en dat werd samen met Maats 60e verjaardag uitgebreid gevierd op Radio Veronica. Tijdens een extra lange uitzending was de 'Soulshow Top 100' te horen. Daarvan is donderdag een cd verschenen en Ferry Maat nam naast de koninklijke onderscheiding ook het eerste exemplaar van die cd in ontvangst.

Ferry Maat over zijn lintje: "Ik ben vereerd met deze onderscheiding en ik had het echt niet verwacht dat ik dit zou ontvangen. Ik ben blij verrast!"

Zie ook:

- Ferry Maat viert Soulshow-feest bij Radio Veronica
- Liedjesregen tijdens Koninginnedag op Radio 5

Lees ook:Ferry Maat slaat aan het podcasten
Lees ook:Ferry Maat viert Soulshow-feest bij Radio Veronica
Lees ook:Ferry Maat in het verkeerde tijdperk geboren
Lees ook:Legendarische Soulshow stopt
Lees ook:De allerlaatste Soulshow van Ferry Maat

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Lintje voor Veronica-dj Ferry Maat

  1. Pingback: Lintjesregen 2010 bereikt ook radiomensen | Radioactive

  2. Pingback: Ferry Maat stopt bij Radio Veronica | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>