Fantasy op nummer 1 in de Soulshow Top 100

Zaterdag presenteerde Ferry Maat op Radio Veronica de Soulshow Top 100, speciaal voor het 35-jarig bestaan van zijn Soulshow. De lijst met de beste soulclassics werd samengesteld door de luisteraars en zij hebben Fantasy van Earth Wind & Fire op nummer 1 gezet. Ik heb de Top 100 gisteren helaas niet kunnen beluisteren, maar gelukkig is er een podcast beschikbaar.

Via de website van Radio Veronica kun je nu ieder uur van de Soulshow Top 100 downloaden. Nou ja, je moet er wel even iTunes voor downloaden, maar hoe dat precies moet staat helemaal uitgelegd op de site.

Earth Wind & Fire stond dus op nummer 1 en dat de soulmuziek van de Amerikaanse band erg geliefd is onder de luisteraars, blijkt wel uit de overige noteringen. Earth Wind & Fire komen we in de Soulshow Top 100 onder meer nog tegen op nummer 5 (Boogie Wonderland), nummer 9 (September), nummer 13 (Let's Groove). De complete lijst is overigens ook hier na te lezen (te bekijken in pdf).

Zie ook:
- Ferry Maat viert Soulshow-feest bij Radio Veronica
- Jij bepaalt de 100 beste Soulshow-classics

Lees ook:Jij bepaalt de 100 beste Soulshow-classics
Lees ook:Ferry Maat viert Soulshow-feest bij Radio Veronica
Lees ook:Ferry Maat slaat aan het podcasten
Lees ook:Ferry Maat in het verkeerde tijdperk geboren
Lees ook:35 jaar in het radiovak!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>