Contractverlening voor Tiësto bij Radio 538

TiëstoDe nummer twee van de wereld bij de nummer één van Nederland. Sinds april 2007 is Tiësto te horen bij Radio 538 met zijn eigen programma 'Tiësto's Club Life' en dat zal 's werelds bekendste DJ ook de komende jaren zijn. Tijs Verwest, de echte naam van de DJ, heeft namelijk zijn contract bij Radio 538 met twee jaar verlengd. Liefhebbers van de nieuwste dance en techno zitten dus ook de komende twee jaar elke vrijdag goed bij 538.

'Tiësto's Club Life' is elke vrijdagavond van 22:00 tot 0:00 uur te horen op Radio 538. In dit programma zijn de allernieuwste tracks, mash ups en remixen van techno tot trance te horen.

"Natuurlijk komen er ook echte Tiësto classics voorbij en elke week krijgt een opkomend dj-talent de kans zichzelf te bewijzen achter de decks in '15 minutes of fame'. Ook zijn internationale fans worden op hun wenken bediend, elke maandag verschijnt een podcast versie van het programma in het Engels. Deze podcast is inmiddels al meer dan 7 miljoen keer gedownload'', aldus een zegsvrouw van Radio 538.

Het kamertje van Radio 538-directeur Jan-Willem Brüggenwirth is in deze rustige zomerperiode de laatste tijd druk bezet. Eerder werd bekend dat Gordon het voor gezien houdt als dj bij het radiostation en verlengden naast DJ Tiësto ook Dennis Ruyer en Tim Klijn hun contract met Radio 538.

Zie ook:
- DJ Tiësto inderdaad nieuwe aanwinst Radio 538
- Tiësto ook op Top Radio

Lees ook:Tiësto heeft de beste podcast
Lees ook:Wilfred Genee presentator van 538 Voetbalpodcast
Lees ook:Nog zeker 260 keer de nummerrr 1 op de nummer 1
Lees ook:Radio 538 drie keer genomineerd voor IDMA in Miami
Lees ook:David Guetta met F*** Me I’m Famous ook op Radio 538

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Contractverlening voor Tiësto bij Radio 538

  1. Jasper

    Het valt me op dat Tiesto in de podcasts steeds minder zegt. Misschien bevalt het presenteren toch niet zo.

    Het is wel zo dat er iig geen stupide aankoondigingen meer in zitten. In het begin zater er nog aankondigingen in voor ‘het tweede uur’.

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Ik luister ook wel eens naar de podcast en denk dat Tiësto het meer moet hebben van de muziek, hij heeft niet echt een radiostem.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: DJ Tiësto ook nummer één van de wereld | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>