Dennis Ruyer tekent voor drie jaar bij

DennisRuyer.com)Met de start van de zomerstop op televisie werd ook direct de start van het transfer-seizoen aangekondigd. De ene presentator na de andere maakte bekend over te stappen naar een andere omroep of zender. In de radiowereld hebben we nog geen overstappers gezien. Wel werd bekend dat Patrick Kicken stopt met de ochtendshow op Veronica en verlengden Rob van Someren en Michiel Veenstra hun contract. De volgende:

De volgende in het rijtje contractverlengingen is Dennis Ruyer. De 35-jarige dj tekende voor nog eens drie jaar en betekent dat Ruyer tot zeker 2011 op Radio 538 te horen is.

Dennis Ruyer presenteert elke maandag tot en met donderdag van 14:00 tot 16:00 uur op 538 zijn eigen programma 'Dennis Ruyer'. Op zaterdagavond van 20:00 tot 4:00 uur is Ruyer ook te horen in 'Dance Department', het programma dat hij in oktobter 2006 van Wessel van Diepen overnam.

Speciale Dance Department

Zaterdag 5 juli 2008 vindt er een speciale uitzending van 'Dance Department' plaats, want dan presenteert Ruyer het programma live vanuit de Amsterdam ArenA. Op die dag vindt daar namelijk het dance-feest Sensation plaats.

Zie ook:
- Rob van Someren nog tot somertijd 2011 bij Veronica
- Michiel Veenstra verlengt contract met de NPS

Lees ook:538 Dance Department live vanaf Sensation 2008
Lees ook:Thuis genieten van Mystery Land via Radio 538
Lees ook:538 Dance Department krijgt eigen clubavond in AIR
Lees ook:Dennis Ruyer verlengt contract bij Radio 538
Lees ook:Tim Klijn blijft bij het lekkerste meisje van de school

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>