Tiësto heeft de beste podcast

De podcast van het Radio 538-danceprogramma ‘Tiësto’s Club Life’ is tijdens de International Dance Music Awards in Miami (IDMA) verkozen tot de beste internationale podcast. Ook genomineerd in deze categorie waren Gareth Emery Podcast, Above & Beyond: Trance Around the World, 538 Dance Department en Crobar Bora Music HouseCast. Vorig jaar won 538 Dance Department de award voor beste internationale podcast. Tiësto heeft in totaal maar liefst vier awards in ontvangst genomen, namelijk ook nog die voor ‘Best Artist’, ‘Best Global DJ’, en ‘Best Full Length DJ Mix’. 


In totaal maakte Radio 538 kans op drie International Dance Music Awards. Het radiostation was genomineerd in de categorieën beste radiostation internationaal, beste podcast voor 538 Dance Department en beste podcast voor Tiësto’s Club Life. De awards zijn in Miami uitgereikt tijdens de 24e editie van de Winter Music Conference. De nominaties en uiteindelijke winnaars van de prestigieuze danceprijzen zijn bepaald door het publiek dat via WinterMusicConference.com heeft gestemd.

De podcast van het Radio 538 danceprogramma Tiësto’s club life is een Engelstalige podcast-show en is inmiddels al ruim negen miljoen keer gedownload. De podcast is wekelijks te downloaden via de site van Radio 538.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Radio 538 drie keer genomineerd voor IDMA in Miami
Lees ook:Radio 538 drie maal genomineerd voor IDMA
Lees ook:‘s Werelds beste podcast: Dance Department
Lees ook:Radio 538 stuurt luisteraars naar Miami
Lees ook:Week lang feesten met 538 in Miami

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tiësto heeft de beste podcast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>