DJ Tiësto ook nummer één van de wereld

Armin van Buuren werd eind oktober 2008 voor de tweede maal uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. Nu is ook DJ Tiësto verkozen tot de beste DJ van 2008. Lekker verwarrend, want wie is nu de échte nummer één plaatjesdraaier van de wereld? De verkiezing die alom gezien wordt als dé DJ-verkiezing is die van het Britse DJ Mag. In 2002, 2003 en 2004 verkoos dit tijdschrift Tiësto al tot de nummer één, de titel die Armin van Buuren in 2007 en 2008 kreeg. Voor de verkiezing van DJ Mag hebben 355.000 mensen gestemd.


De bekroning die DJ Tiësto deze week heeft gekregen, is afkomstig van het Britse blad ‘Mixmag’. Toch leuk zo’n titel. Tijs Verwest, zoals Tiësto eigenlijk heet, is er ook blij mee: “Het was een geweldig jaar vol hoogtepunten en ik wil graag iedereen die op me gestemd heeft bedanken voor hun support.”

DJ Tiësto en Armin van Buuren beconcurreren elkaar niet alleen van achter de draaitafels in alle uithoeken van de wereld. Beide heren zijn ook op de radio te horen; Tiësto met ‘Tiësto’s Club Life’ op Radio 538 en Armin met ‘A State Of Trance’ op SLAM!FM. Als je fan bent van beide DJ’s, dan moet je een van de programma’s opnemen, want beide DJ’s zijn op vrijdagavond van 22:00 tot 00:00 uur te horen op die zenders.

Zie ook:
- Contractverlening voor Tiësto bij Radio 538
- Armin van Buuren opnieuw beste DJ van de wereld

Lees ook:SLAM!FM viert prolongatie nummer één positie Armin
Lees ook:Armin van Buuren opnieuw beste DJ van de wereld
Lees ook:Armin gepiepeld door DJ Tiësto
Lees ook:Armin van Buuren en Jeroen van Inkel in de Middag
Lees ook:Armin van Buuren voor derde maal nummer 1 DJ

1 Reacties // Reageer

One thought on “DJ Tiësto ook nummer één van de wereld

  1. B

    Armin mag en kan je uberhaubt niet met Tiesto vergelijken. Armin mag hopen het ooit zo ver te schoppen als Tiesto heeft gedaan en doet. Armin probeert het na te doen maar wereldwijd blijft Tiesto toch DE grote naam met de meeste verkopen en grootste aanhang en feesten. Vooral in de USA is Tiesto vet aan het doorbreken!
    Eigenlijk kan je zeggen dat Tiesto Nederland ontgroeid is en dat Armin een beetje dat lege gat opvult. Als Tiesto maar 1/10 deel aan promotie zou doen voor de DJ Mag top 100 van wat Armin doet dan is Armin nergens meer. De enige reden dat Armin op 1 in de DJ Mag is gekomen is omdat Tiesto helemaal klaar was met die arrogante DJ MAG en bij voorbaat al aangeeft nooit zijn prijs op te komen halen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>