Coen en Sander worden managers van bands

Radio-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben vanaf maart dit jaar een bijbaantje als managers. De twee 3FM-dj’s nemen ieder een bandje onder hun hoede waarvan zij denken dat dit de sensatie van de komende jaren gaat worden. Het idee van Coen en Sander als bandmanagers lijkt sterk op het format ‘Plug de Band’ dat sinds vorige week te zien is op Kink TV.

In Plug de Band nemen de BN’ers Jamai Loman en Vivienne van den Assem twee jonge bandjes onder hun hoede en gaan die op radio, televisie, internet en in kranten promoten, het zogenaamde ‘pluggen’.

Het leuke is dat Jamai voor het programma Plug de Band met ‘zijn’ band Nona te gast is geweest in de Coen en Sander Show op 3FM. Misschien heeft het ze op een idee gebracht…?

UPDATE: Coen laat via twitter weten dat het idee al twee jaar bij de redactie en bestond en dat ze er nu pas iets mee gaan doen. Meerdere mensen dus met goede ideeen :–)

Wat Coen en Sander precies gaan doen als bandmanagers is nog niet duidelijk. In ieder geval laat de oproep op de website ongekendtalent.nl zien dat het radioduo op zoek is naar goede bandjes die Coen en Sander -wellicht middels hun radioprogramma- nog succesvoller kunnen gaan maken.

ZIE OOK:
- Uitzendingen Plug de Band van start op Kink TV

Lees ook:Uitzendingen Plug de Band van start op Kink TV
Lees ook:Luisteraars stemmen massaal op bands voor nieuw Kink TV programma
Lees ook:The Bohemes winnen Plug de Band
Lees ook:Coen en Sander kiezen bands om te promoten
Lees ook:Coen en Sander verlengen contract met BNN en 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>