Coen en Sander verlengen contract met BNN en 3FM

DJ’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn ook de komende twee jaar te horen met de Coen en Sander Show bij BNN op 3FM. Vrijdag zijn BNN en de twee dj’s opnieuw tot overeenstemming gekomen. Coen en Sander zijn in ieder geval tot eind 2011 te horen bij de jongerenomroep. Daarnaast blijft Sander Lantinga een van de vertrouwde BNN-gezichten op tv.

Coen: “Te gek dat Sander en ik nog minstens twee jaar samen radio gaan maken bij BNN. Te gek ook dat we dit kunnen doen in alle vrijheid en met de steun van de zender en de omroep.”

Sander reageert vanaf zijn vakantieadres: “Ik sta van blijdschap op mijn kop… maar dat komt ook doordat ik letterlijk aan de andere kant van de wereld zit’. 3FM en BNN zijn erg gelukkig met de verlenging. BNN-voorzitter Patrick Lodiers: ‘Wij zijn onwaarschijnlijk trots dat de show van deze professionele chaos radiomakers nog lang door de BNN-boxen knalt! Want Coen en Sander zijn een bijzonder duo! En zeker voor dit duo geldt dat 1 plus 1 drie is. Met de mooie 3 van 3FM.

3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers: “Heel erg fijn dat Coen en Sander ook de komende jaren op 3FM te horen zullen zijn met hun vaak verrassende en altijd vermakelijke show. Coen en Sander zijn medebepalend voor de positieve uitstraling van 3FM en dus knallen de kurken vandaag“.

De Coen en Sander Show, dat in 2008 nog de Gouden Radio Ring voor beste radioprogramma won, is van maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16:00 tot 19:00 uur op 3FM. Op vrijdag zijn Coen en Sander te horen van 16:00 uur tot 18:00 uur.

Lees ook:Drie jaar Coen en Sander Show op 3FM
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest
Lees ook:Sander Lantinga krijgt hulp in de ‘… & Sander Show’
Lees ook:Coen en Sander vanaf 1 september op Radio 538
Lees ook:Coen en Sander Show viert vierde verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>