Luisteraars stemmen massaal op bands voor nieuw Kink TV programma

Op Kink TV, het online televisiebroertje van radiozender Kink FM, start begin volgend jaar het nieuwe programma ‘Plug de Band’. Momenteel strijden tien bands om een plek in het programma en de selectie verloopt via Kink FM. In het radioprogramma ‘New Music’ presenteren de bandjes zich aan de hand van een eigen single en de luisteraars kunnen hun favoriet ‘Plug de Band’ in stemmen.

Kink FM, het radiostation waar Kink TV onder valt, is al vaker een springplank geweest voor beginnende bands. Wie de volgende wordt is nog de vraag.

Op dit moment zijn er nog tien kanshebbers, maar er is slechts ruimte voor twee bandjes voor Plug de Band op Kink TV. In het programma, dat door de studenten van de V-Academy wordt geproduceerd, worden twee bands -onder leiding van twee BN’ers- volop promoot.

Deze week zijn in Kink FM’s New Music (van 19:00 tot 22:00 uur) elke dag van een andere band een fragment te horen. Op de website zijn de volledige demo’s te beluisteren en kunnen luisteraars stemmen. In de eerste dagen van de stemming op internet is er al een paar duizend maal gestemd en daarmee overtreft de selectie voor het tv-programma alle verwachtingen.

Stemmen op bandjes voor Plug de Band kan tot en met vrijdag 6 november. Aanstaande maandag is in New Music de uitslag te horen.

Zie ook:
- Verslag lancering Kink TV door studenten V-Academy [Foto's]
- Derde klas met studenten V-Academy gestart

Lees ook:Uitzendingen Plug de Band van start op Kink TV
Lees ook:The Bohemes winnen Plug de Band
Lees ook:Woensdag lancering van Kink TV
Lees ook:Coen en Sander worden managers van bands
Lees ook:Derde klas met studenten V-Academy gestart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>