Uitzendingen Plug de Band van start op Kink TV

Twee BN’ers die twee jonge, talentvolle bands een week lang pluggen, dat is het nieuwe tv-programma ‘Plug de Band’. Vaste lezers van dit blog weten dat ik dit programma de afgelopen maanden samen met negen andere studenten van de V-Academy heb gemaakt. Nu is het eindresultaat eindelijk te bekijken! De in totaal zes afleveringen van Plug de Band zijn te zien via Kink TV, het televisiebroertje van radiozender Kink FM.

In Plug de Band promoten Jamai Loman en Vivienne van den Assem respectievelijk de bands Nona en The Bohemes. In een week tijd proberen de BN’ers om ‘hun’ band zoveel mogelijk aandacht te geven in de media. Dit heeft er in geresulteerd dat Jamai en Vivienne heel medialand zijn doorgereisd en de bands op veel zenders hebben weten te pluggen.

Het programma  Plug de Band is te zien via Kink TV, het online tv-kanaal van Kink FM dat ruim een jaar geleden is gelanceerd. Kijkers van het programma stemmen mee over wie uiteindelijk het beste geplugd is: The Bohemes of Nona. Zie voor meer informatie ook de website plugdeband.nl. Daar schrijven de bands ook iedere aflevering een blog over hun bevindingen.

Lees ook:The Bohemes winnen Plug de Band
Lees ook:Coen en Sander worden managers van bands
Lees ook:Luisteraars stemmen massaal op bands voor nieuw Kink TV programma
Lees ook:‘New Music Leeft’ geeft bands een nieuw podium
Lees ook:Week van POPnl in New Music bij Kink FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>