Coen en Sander kiezen bands om te promoten

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hoeven buiten hun radioprogramma om niet stil te zitten. Beide dj’s hebben een band onder hun hoede genomen waarvan zij geloven dat die dit jaar hun doorbraak gaan beleven. De radiomakers zullen er alles aan doen om hun bands te promoten. Dinsdag hebben Coen en Sander bekend gemaakt in welke band zij geloven; Coen koos voor ‘Only Seven Left’, en Sander steunt ‘Easy Joe’.

In februari werd door een oproep voor talentvolle bands al bekend dat Coen en Sander bandmanagers worden. Nu hebben ze dus hun keuze gemaakt en kan het managen beginnen.

Only Seven Left

De band van Coen Swijnenberg, Only Seven Left, bestaat uit vijf mannen die sinds 2005 bij elkaar zijn. Het bandje speelt regelmatig in Nederland en hebben ook optredens gehad in Egypte en Belgie. De band bandje heeft ook al in het voorprogramma gestaan van onder andere Metro Station en Tokio Hotel.

Easy Joe

Sander Lantinga promoot Easy Joe. Deze band komt uit Alkmaar en bestaat uit vier mannen die zomerse feelgood muziek combineren met up-tempo poprock.

Weekopdrachten

Elke maandag krijgen Coen en Sander een weekopdracht die ze voor het einde van de week moeten volbrengen. Voor elke opdracht zijn punten te behalen. Op 26 april 2010 wordt bekend wie de beste manager is geweest en de strijd wint.

ZIE OOK:
- Coen en Sander worden managers van bands

Lees ook:Coen en Sander worden managers van bands
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest
Lees ook:Coen en Sander Show viert vierde verjaardag
Lees ook:Coen en Sander hebben de zomer in hun bol
Lees ook:Coen en Sander vanaf 1 september op Radio 538

1 Reacties // Reageer

One thought on “Coen en Sander kiezen bands om te promoten

  1. Katinka

    Als je van bads houd als only seven left etc. vind je Destine vast ook een super coole band! Ze hebben nu een nieuwe singel uit, DOWN. dit is een cover van het liedje van Jay Sean, maar ik vind deze versie veel leuker! check de video op http://www.destinemusic.com!

    Lfs!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>