Daniël Lippens alweer weg bij BNN op 3FM

Jong, enthousiast en gepassioneerd met radio bezig. Toch passen radio-dj Daniël Lippens en BNN niet (meer) zo goed bij elkaar. Beide partijen nemen volgende maand afscheid van elkaar, dat meldt RadioFreak.nl. Daniël Lippens zal op 17 augustus 2009 zijn laatste uitzending op 3FM voor BNN maken. Volgens een woordvoerster van de omroep is in goed overleg besloten om niet samen verder te gaan: “We zijn tot de conclusie gekomen dat Daniël niet bij BNN past en BNN niet bij Daniël”.

Daniël Lippens maakte begin februari van dit jaar de overstap van SLAM!FM naar 3FM waar hij sindsdien elke maandagochtend tussen 01:00 en 04:00 uur het programma ‘Daniel’ maakt. In maart kreeg de 20-jarige deejay er een tweede programma bij, hij mocht voor BNN elke zaterdagavond tussen 22:00 en middernacht het dance-programma ‘The Sense of Dance’ presenteren.

Wat Lippens na 17 augustus gaat doen is nog niet bekend. 3FM en BNN hebben ook nog niet bekend gemaakt wie de plek in de nacht over zal nemen.

Lees ook:Daniël Lippens weer terug naar SLAM!FM
Lees ook:Daniël Lippens naar 3FM
Lees ook:Daniël Lippens verlengt contract bij SLAM!FM
Lees ook:Daniël Lippens laat DNA onderzoeken voor SLAM!FM
Lees ook:Laatste uitzending Daniël Lippens op SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Daniël Lippens alweer weg bij BNN op 3FM

  1. Pingback: Dubbele sessie Sense of Dance voor Ajouad | Radioactive

  2. Pingback: Daniël Lippens weer terug naar SLAM!FM | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>