Daniël Lippens weer terug naar SLAM!FM

Het lijstje met ‘jocks’ op de website van SLAM!FM krijgt er snel een nieuwe, bekende naam bij. Het is die van Daniël Lippens. Na een uitstapje van amper zeven maanden keert de radio-dj terug naar zijn oude werkgever waar hij eerder dit jaar nog noodgedwongen moest vertrekken. Lippens zal vanaf 31 augustus van maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 22:00 uur te horen zijn met ‘Slam!Kicks’, dat staat te lezen op zijn weblog.
 

Daniël Lippens kreeg al in november 2008 te horen dat zijn contract met SLAM!FM niet verlengd zou worden om financiële redenen. Uiteindelijk maakte Lippens nog tot eind januari 2009 radio bij het jongerenstation. Kort na zijn vertrek bij SLAM!FM werd bekend dat Daniël een plek in de 3FM-nacht kreeg. Later kwam daar nog een tweede programma bij voor de 20-jarige dj; iedere zaterdagavond warmde hij het uitgaanspubliek op met ‘Sense of Dance’.

Op maandag 17 augustus jongstleden maakte Daniël Lippens voor het laatst zijn nachtprogramma op 3FM. Heel lang hoeft hij niet stil te zitten, want komende maandag is ie weer terug op SLAM!FM. Het station waarmee Lippens de ‘perfecte relatie’ heeft, want zo zegt hij over zijn move: “Een beetje flirten met iemand anders mag… maar uiteindelijk blijft SLAM toch mijn grote liefde!”.

Update: Daniël Lippens is donderdag 27 augustus alweer op SLAM!FM te horen.

Zie ook:
- Daniël Lippens naar 3FM
- Tweede programma voor Daniël Lippens op 3FM
- Daniël Lippens alweer weg bij BNN op 3FM
- Ajouad neemt ook nachtprogramma Lippens over

Lees ook:Daniël Lippens nog drie jaar op SLAM!FM
Lees ook:Daniël Lippens verlengt contract bij SLAM!FM
Lees ook:Daniël Lippens alweer weg bij BNN op 3FM
Lees ook:Laatste uitzending Daniël Lippens op SLAM!FM
Lees ook:Daniël Lippens naar 3FM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Daniël Lippens weer terug naar SLAM!FM

  1. Nick

    Goh, wat een enorme vooruitgang. Van s’lands best scoorende radiostation terug naar de dwerg en het slecht scorende Slam FM, bij al die andere jochies die niets kunnen en die allemaal hetzelfde klinken.
    Hij moét en zal op die radio he…
    Aan de andere kant, als je er aan de overkant wordt uitgetrapt moet dit toch een teken zijn en zul je je conclussies moeten trekken dat je eigenlijk niet zo goed bent zoals je zelf wel vind…Neuuhh, een stukje zelf kritiek zit er bij snotneus Daniel niet bij. Hij probeert over de rug van andere omhoog te klimmen, maar valt gewoon weer naar beneden als blijkt dat andere hem toch niet zo’n talent vinden als dat hij zelf dacht…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>