Laatste uitzending Daniël Lippens op SLAM!FM

Daniël Lippens presenteert donderdagavond 29 januari voor het laatst op SLAM!FM. Medio november kwam de jongerenzender met het nieuws dat ze vanwege de economische crisis een aantal mensen moest ontslaan, waaronder een paar dj’s. Eén daarvan is de jonge radio-dj Daniël Lippens. Na het vertrek van Mark Labrand naar Radio 538 was Lippens iedere werkdagelijkse avond te horen op SLAM!FM. Zijn programma ‘Hits @ Nite’ wordt vanaf 2 februari overgenomen door Ivo van Breukelen.
 


Daniël Lippens kreeg in november 2008 te horen kreeg dat zijn contract bij SLAM!FM ‘ om financiële redenen niet verlengd kon worden’. Uiteindelijk heeft de dj een oplossing gevonden waardoor hij langer bij het station kon blijven, maar ook daar is nu een einde aan gekomen. Lippens heeft, zo schrijft hij op zijn site, er bewust voor gekozen om per 1 februari 2009 SLAM!FM te verlaten om iets nieuws te gaan doen. Wat de dj gaat doen, maakt hij later bekend gemaakt. Hij kijkt in ieder geval wel naar uit, want zo zegt hij: “Ik ga SLAM!FM ontzettend missen maar ik heb ook al ontzettend veel zin in mijn nieuwe job!”.

Het zondagmiddagprogramma van Lippens wordt overgenomen door Timo Kamst.  

Zie ook:
- SLAM!FM de dupe van financiële crisis

Lees ook:Daniël Lippens weer terug naar SLAM!FM
Lees ook:Daniël Lippens nog drie jaar op SLAM!FM
Lees ook:Daniël Lippens naar 3FM
Lees ook:Daniël Lippens alweer weg bij BNN op 3FM
Lees ook:Daniël Lippens verlengt contract bij SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Laatste uitzending Daniël Lippens op SLAM!FM

  1. Pingback: Daniël Lippens naar 3FM | Radioactive

  2. Pingback: Daniël Lippens weer terug naar SLAM!FM | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>